Luni, 22 Februarie, 2021 - 12:42

În urma demersurilor efectuate de Primarul Cristi Valentin Misăilă, obiectivul de investiţii "Reabilitare, modernizare şi dotări Dispensar - Str. Albinei nr.18 Focşani" a fost introdus pe lista sinteză a subprogramului "Unităţi Sanitare", aprobată prin Ordinul Ministrului Lucrărilor Publice şi Administraţiei nr. 141/2021.

De asemenea, finanţarea obiectivului de investiţii solicitat se va realiza în corelare cu alocaţiile bugetare destinate subprogramelor din cadrul Programului Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, derulat de Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Vineri, 27 Noiembrie, 2020 - 21:45

A fost semnat contractul de proiectare și execuție în cadrul proiectului european privind “Resistematizarea infrastructurii de transport la nivelul Municipiului Focșani”

Vineri, 21 August, 2020 - 09:26

Joi, 20 august 2020, a fost semnat contractul de proiectare şi execuţie lucrări pentru "Amenajare gradene, vestiare, iluminat, irigaţii, supraveghere video, suprafaţă de joc Stadion Mândreşti". Este un proiect aşteptat de toţi cetăţenii din acest cartier şi nu numai, întrucât aici vor putea fi desfăşurate etape de campionat judeţean sau diverse competiţii dedicate copiilor şi juniorilor din mediul fotbalistic.

Vineri, 3 Iulie, 2020 - 10:51

Având în vedere Hotărârea Guvernului României nr. 476/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemie de COVID-19, Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 28 din 11.06.2020 privind propunerea unor măsuri de relaxare necesare în contextul epidemiologic actual, aplicabile începând cu data de 16.06.200 şi Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr.

Marţi, 26 Mai, 2020 - 08:47

Luni, 25 mai 2020, în cadrul Comitetului Director al Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), Cristi-Valentin Misăilă, Primarul Municipiului Focşani, a solicitat, referindu-se la lucrările executate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, "o iniţiativă prin care să reglementăm o procedură de verificare şi de decontare a acestor lucrări".

Miercuri, 8 Aprilie, 2020 - 13:37
SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ PREFECTULUI JUDEŢULUI VRANCEA

Domnule Prefect Berbece Gheorghiţă,

În ultima vreme a crescut alarmant numărul îmbolnăvirilor cu COVID-19, atât pe plan naţional cât şi local. Din păcate, în creştere este şi numărul DECESELOR, peste 200 de români pierzându-şi viaţa până în momentul de faţă.

Marţi, 21 Ianuarie, 2020 - 09:08

Începând de marţi, 21 ianuarie 2020, Primăria Municipiului Focşani dă startul acţiunilor de distribuire către cetăţeni a deciziilor de impunere pentru anul în curs.

Astfel, angajaţi ai municipalităţii vor merge zilnic din uşă în uşă, în fiecare cartier, pentru a înmâna personal focsanenilor documentele cu obligatiile pe care acestia le au fata de bugetul local. Aceasta procedura, de instiintare a cetatenilor, este obligatorie conform Legii nr 207/2015 privind Codul de procedura fiscală.

Sâmbătă, 4 Mai, 2019 - 19:28

Comunicat de presă primit din partea Primăriei Focșani:

După ce zilele trecute domnul Klaus ne împărțea în români și pesediști, iată că acum vine un alt domn, poreclit de presă Sică Mandolină, care propovăduiește apocalipsa electorală la Focșani.

Speriat probabil de faptul că se va face de râs și de această dată, șeful liberalilor vede viața în culori sumbre și anunță cu glas de bariton că ar putea exista confruntări de stradă care să se termine cu „bătălia de la Focşani”.

Subscribe to Cristi Valentin Misăilă