Luni, 22 Iunie, 2020 - 12:56

PACTUL PENTRU MUNCÂ ÎMPREUNÂ RECONSTRUIM ROMANIA reuneşte, pentru prima dată la Braşov în cadrul dezbaterilor sale, reprezentanţi ai tuturor actorilor implicaţi în piaţa muncii: patronate, sindicate, mediu academic şi autorităţi.

Miercuri, 10 Iunie, 2020 - 11:03

România are nevoie de unitate patronală, de consens social şi politic pentru elaborarea unei Strategii pe termen mediu şi lung privind ocuparea forţei de muncă. Aceasta este concluzia primei dezbateri din acest an a "PACTULUI PENTRU MUNCĂ - ÎMPREUNĂ RECONSTRUIM ROMÂNIA", ce a avut loc la Timişoara, pe 9 iunie, un eveniment iniţiat de CONAF şi FPPG, în parteneriat strategic cu Concordia, moderat de Adrian Măniuţiu.

Miercuri, 3 Iunie, 2020 - 13:44

Conferinţele PACTUL PENTRU MUNCĂ, organizate de către Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin - CONAF, Federaţia Patronală Petrol şi Gaze - FPPG, în parteneriat strategic cu CONCORDIA, continuă şi în 2020. Dacă, anul trecut, dezbaterile au avut loc în Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca, anul acesta evenimentele vor avea loc în alte trei mari oraşe, dar care sunt, în acelaşi timp, şi mari centre universitare: Timişoara, Braşov şi Constanţa.

Luni, 13 Aprilie, 2020 - 13:20
Închiderea intermitentă a activităţilor economice poate asigura o opţiune viabilă pentru diminuarea efectelor negative din economie

De la declanşarea stării de urgenţă şi până în prezent, conform raportărilor oficiale, România a pierdut peste 1.000.000 de locuri de muncă, mai multe decât cele 700.000 de locuri de muncă pierdute în 4 ani, între 2008-2012.

Vineri, 28 Februarie, 2020 - 13:33

Meritele doamnelor care au schimbat lumea afacerilor din România trebuie recunoscute. Cu o educaţie academică solidă, acestea au reuşit să-şi dovedească valoarea într-un mediu extrem de complicat. Indispensabile în organizaţii, fac parte din board-uri şi chiar conduc destinele celor mai mai mari companii prezente în România. Mai mult, cu muncă şi perseverenţă, cele care au ales drumul antreprenoriatului au reuşit să găsească veritabile reţete de succes.

Vineri, 18 Octombrie, 2019 - 12:39

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor din Mediul Rural, celebrată în toată lumea pe data de 15 octombrie, Corteva Agriscience, unul dintre cei mai mari furnizori de inputuri în agricultură, a organizat un eveniment însoțit de panel de discuții pentru a radiografia situația actuală a doamnelor din România active în domeniu. La eveniment au participat peste 80 de femei fermier, presă, reprezentanți din instituții de stat, asociații, profesori și manageri ai unor companii agricole cheie. 

Joi, 14 Iunie, 2018 - 13:00

În seara zilei de vineri, 8 iunie 2018, la Suceava, în cadrul Galei Femeilor Antreprenor s-a lansat Federaţia Femeilor de Afaceri din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est. 

Miercuri, 21 Februarie, 2018 - 08:50

Pe 8 martie, la Palatul Parlamentului, are loc Gala "Din apreciere pentru tine", evenimentul de lansare al Federaţiei Patronatelor Femeilor Antreprenor, entitatea asociativă feminină care reuneşte mai multe patronate şi asociaţii care au femeia în centrul acţiunilor şi preocupărilor lor. Acţiunea de lansare onorează curajul, implicarea şi viziunea femeilor din România, arătându-le apreciere şi oferindu-le încredere în puterea pe care o au în generarea dezvoltării şi schimbării pozitive a României. 

Subscribe to Cristina Chiriac