Vineri, 18 Octombrie, 2019 - 12:39

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor din Mediul Rural, celebrată în toată lumea pe data de 15 octombrie, Corteva Agriscience, unul dintre cei mai mari furnizori de inputuri în agricultură, a organizat un eveniment însoțit de panel de discuții pentru a radiografia situația actuală a doamnelor din România active în domeniu. La eveniment au participat peste 80 de femei fermier, presă, reprezentanți din instituții de stat, asociații, profesori și manageri ai unor companii agricole cheie. 

Joi, 14 Iunie, 2018 - 13:00

În seara zilei de vineri, 8 iunie 2018, la Suceava, în cadrul Galei Femeilor Antreprenor s-a lansat Federaţia Femeilor de Afaceri din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est. 

Miercuri, 21 Februarie, 2018 - 08:50

Pe 8 martie, la Palatul Parlamentului, are loc Gala "Din apreciere pentru tine", evenimentul de lansare al Federaţiei Patronatelor Femeilor Antreprenor, entitatea asociativă feminină care reuneşte mai multe patronate şi asociaţii care au femeia în centrul acţiunilor şi preocupărilor lor. Acţiunea de lansare onorează curajul, implicarea şi viziunea femeilor din România, arătându-le apreciere şi oferindu-le încredere în puterea pe care o au în generarea dezvoltării şi schimbării pozitive a României. 

Subscribe to Cristina Chiriac