Miercuri, 5 Februarie, 2020 - 18:35
Ecouri bruxeleze ale moțiunii bucureștene

Moțiunea de cenzură inițiată de Social Democrații din Parlamentul României împotriva prim-ministrului de dreapta, Ludovic Orban și a cabinetului acestuia a trecut cu 261 la 139 voturi. Moțiunea a fost înaintată ca o reacție la încercarea guvernului de a schimba structura legilor electorale cu doar trei luni înaintea alegerilor propriu-zise.

Președintele Grupului S&D din Parlamentul European, Iratxe Garcia, a spus:

Marţi, 8 Octombrie, 2019 - 20:14

Dan Nica a fost respins de Ursula von der Leyen, anunță Digi24. România este astfel nevoită să trimită o a treia propunere pentru portofoliul de comisar european.

Dan Nica a mai fost propus pentru portofoliul de comisar european odată cu Rovana Plumb, în prima rundă de nume trimise de România către Ursula von der Leyen, președintele desemnat al Comisiei Europene. Plumb a fost nominalizată de von der Leyen în detrimentul lui Dan Nica, însă a fost respinsă ulterior de Comisia juridică din Parlamentul European.

Marţi, 1 Octombrie, 2019 - 18:16
Nica se retrăsese în favoarea Rovanei Plumb

Viorica Dăncilă a discutat telefonic cu Ursula von der Leyen pentru a o informa de propunerea social-democraților de comisar european, Dan Nica. Potrivit unor surse social-democrate, șefa desemnată a Comisiei Europene i-ar fi solicitat și o variantă de rezervă. PSD a votat o variantă de rezervă pentru funcția de comisar european în persoana Gabrielei Ciot în prezent secretar de stat în MAE.

Luni, 12 August, 2019 - 14:00

1. Iohannis, invitat de Trump la Washington să dea seamă de politica energetică a Guvernului / 2. Tăriceanu pune sula în coaste PSD-ului ca să-l bage pe Ponta în coaliție / 3. Dragnea atacă în justiție alegerea Vioricăi Dăncilă / 4. Miting-cacealma de un sfert de milion organizat de un dentist din Londra / 5. Plumb și Nica propuși comisari europeni

Vineri, 9 August, 2019 - 14:47

Premierul Viorica Dăncilă a trimis la Bruxelles scrisoarea cu propunerile României de comisar european, acestea fiind Dan Nica și Rovana Plumb, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse politice și guvernamentale. 

Joi, 29 Noiembrie, 2018 - 15:36
De catre delegația română a Grupului S&D

O reușită festivitate a fost organizata de delegatia romana din grupul S&D cu ocazia Centenarului Marii Uniri, însoțită de deschiderea unei expozitii reprezentand mari personalitati ale Romaniei, de ieri si de azi – expozitie organizata de euro-deputatul Emilian Pavel.

Miercuri, 3 Octombrie, 2018 - 12:35
Monica Macovei: „Românii ESTE un popor viu!”

Norica Nicolai, replică la discursul lui Frans Timmermans din PE: De ce nu am avut o analiză a corupţiei în toate statele membre UE? Vă plac doar acestea trei?

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a acuzat, miercuri, europarlamentarii că nu au făcut o analiză asupra corupţiei în toate statele membre ale Uniunii Europene, acuzându-i pe aceştia de dublu standard.

Marţi, 2 Octombrie, 2018 - 22:49
S-a discutat, într-o „atmosferă constructivă” și despre protocoalele pe care le ignora vicepreședintele Comisiei

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut marți, 2 octombrie, cu prilejul vizitei sale la Strasbourg, o întrevedere cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

La întrevedere au participat miniștrii Rovana Plumb și Tudorel Toader, precum și Dan Nica, europarlamentar.

Sâmbătă, 29 Septembrie, 2018 - 10:18
„Oamenii precum Monica Macovei sunt neobosiţi în răspândirea intoxicărilor”

„Ipocrizia doamnei Macovei nu cunoaşte limite! Este inadmisibil ca după ce ani la rând a denigrat România în toate discursurile şi acţiunile sale din Parlamentul European, ca şi cum aceasta ar fi fost principala ei misiune ca ales european, Monica Macovei să vină acum să ne explice cum e cu imaginea ţării noastre la Bruxelles. Este un demers politicianist trist, bazat pe aceleaşi minciuni propagandistice pe care le proferează de când a fost aleasă europarlamentar”, afirmă Dan Nica, citat într-un comunicat al PSD.

Marţi, 25 Septembrie, 2018 - 19:19

Întrevederea Prim-ministrului României, doamna Viorica Dăncilă cu domnul Manfred Weber, Preşedintele Grupului Partidului Popular European

Prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, a avut astăzi, 25 septembrie 2018, o întrevedere cu liderul Grupului Partidului Popular European, domnul Manfred Weber.

La întrevedere au participat doamna Rovana Plumb, ministrul fondurilor europene si europarlamentarul Dan Nica.

Luni, 20 August, 2018 - 13:05

Abia acum încep să zboare în toate direcțiile schijele mitingului din 10.

Duminică, 19 August, 2018 - 08:23

 Dan Nica, europarlamentar din partea PSD, a făcut declarații cu privire la evenimentele din 10 august, acuzându-l  pe președintele Klaus Iohannis de escaladarea conflictelor din societate.

Duminică, 4 Februarie, 2018 - 23:00

1. Căderea Guvernului Tudose și nașterea cabinetului Dăncilă -2. Microsoft - bomba de sub fotoliul Codruței -3. Operațiunea „Pedofilul” provoacă cutremur în Interne -4. Dezinformată dar...informată, Comisia Europeană acceptă modificarea modificărilor -5. Rateul deceniului: vizita de plăcere a premierului japonez

Duminică, 4 Februarie, 2018 - 14:00

Bomba” MICROSOFT explodează în curtea DNA/ Cabinetul Dăncilă: mai penibil dect cabinetele Grindeanu și Tudose/ Juncker recunoaște că a fost dezinformat/ Amiralul” Fifor plusează derizoriul: nu unul, ci trei sbmarine/ Ofensiva anti SPP

Joi, 1 Februarie, 2018 - 21:14
Șapte foști miniștri au scăpat de acuzații

Procurorii anticorupţie au dispus joi clasarea cauzei faţă de foştii miniştri Dan Nica, Silvia Adriana Ţicău şi Alexandru Athanasiu cercetaţi pentru abuz în serviciu în dosarul Microsoft.

DNA a dispus anterior clasarea cauzei în dosarul Microsoft şi faţă de foştii miniştri Ecaterina Andronescu, Mihai Tănăsescu, Daniel Funeriu şi Şerban Mihăilescu.

Soluţia de clasare a fost dispusă pe 8 ianuarie 2018, ca urmare a împlinirii termenului de prescripţie a răspunderii penale.

Subscribe to Dan Nica