Joi, 19 Septembrie, 2019 - 08:15

Cantautorul de muzica folk Victor Socaciu le-a adus o bucurie prin cantec pacientilor de la Centrul de ingrijiri paliative ”Sfantul Nectarie”, din Bucuresti. Artistul a fost invitat la intalnirea cu pacientii de către voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului, care le-au oferit beneficiarilor centrului iconite si 38 de pachete cu produse bio.

Duminică, 16 Decembrie, 2018 - 15:57

60 de femei cu varste cuprinse intre 25-64 ani din comuna ilfoveana Afumati au fost examinate gratuit, sambata, de medicii de la Institutul Oncologic Bucuresti, in cadrul celei de a 12-a editii a Campaniei de "Preventie si depistare a cancerului de col uterin". 

 

Vineri, 7 Decembrie, 2018 - 10:50

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului au sarbatorit Ziua Voluntarilor o data cu implinirea a 7 ani de emisiune Bucuria Poveștilor, Radio TRINITAS. În acest an, voluntarii au mers la Radio TRINITAS împreună cu Grupul Psaltic Anastasis care au incantat audienta interpretand frumoase colinde. Voluntarii au oferit cadouri celor 40 de copiii prezenti la eveniment.

 

Joi, 6 Decembrie, 2018 - 12:00

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mânuirii Neamului, împreună cu elevii și profesorii Școlii Gimnaziale Grigorie Ghica Voievod, i-au colindat și le-au împodobit bradul de Crăciun copiilor internați la Institutul Oncologic București. De asemenea, micuții pacienți au primit din partea musafirilor produse alimentare bio și jucării.

Vineri, 23 Martie, 2018 - 08:28

Ediția cu numărul 46 a campaniei de "Prevenție și Educație pentru Sănătate", derulată de către voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, a avut loc, miercuri, la căminul cultural din Vîlcănești, județul Prahova. Cei 350 de elevi ai școlii gimnaziale din comuna Vîlcănești au primit cu mult interes voluntarii PCMN, ajunși pentru prima data, în aceasta comună. Temele abordate de către specialiști, la întâlnirea cu micuții, au fost: fenomenul de bullying, igiena orală, corporală, posturală şi elemente de nutriţie.

Duminică, 4 Februarie, 2018 - 11:00

Surpriză pentru copiii internaţi la Institutul Oncologic Bucuresti! Artiştii de la grupul vocal "Cununiţa Muntenească" din Ploieşti le-au oferit, sâmbătă, un program artistic pentru a le aduce bucurie şi a-i asigura că nu luptă cu boala singuri. Este vorba despre o nouă serie de acțiuni umanitare derulată de către voluntarii de la Paraclisul Caredralei Mântuirii Neamului, care vor organiza spectacole si activităţi artistice într-o zi din fiecare lună a anului pentru a-i ajuta pe micii pacienți să treacă mai ușor de perioada petrecută în spital.

Subscribe to Dan Pruna