Luni, 21 Octombrie, 2019 - 13:11

Dăncilă: APIA a reuşit să autorizeze plata a aproape 440 de milioane de euro
Guvernul a asigurat fonduri astfel încât, până la finalul lunii noiembrie, peste 1,4 miliarde de euro să fie plătiţi fermierilor sub formă de avans, a declarat luni prim-ministrul demis Viorica Dăncilă.

Luni, 9 Septembrie, 2019 - 18:38

De multe ori, copiii sunt cei care resimt efectele negative ale corupţiei sau ale nepăsării statului, a declarat, luni, preşedintele Klaus Iohannis, la ceremonia de deschidere a noului an de învăţământ de la Şcoala "Ferdinand I". Premierul Viorica Dăncilă a declarat, cu prilejul deschiderii anului şcolar în comuna Sântămăria Orlea, din judeţul Hunedoara, că este important ca elevii din mediul rural să aibă aceleaşi oportunităţi ca şi copiii din mediul urban, primul ministru menţionând că îşi doreşte ca un număr cât mai mare dintre aceştia să poată urma cursurile unei facultăţi.

Marţi, 9 Iulie, 2019 - 15:55

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, marți, în debutul ședinței de guvern, că Guvernul  stabilește azi data de 10 noiembrie zi a alegerilor pentru președintele României.

Sâmbătă, 22 Iunie, 2019 - 08:09
Dacă majoritatea va decide că trebuie introduse în statutul partidului criterii de integritate, atunci aşa se va întâmpla

Preşedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dăncilă, se întâlneşte sâmbătă, la Neptun, cu liderii organizaţiilor judeţene, pentru a discuta despre pregătirea Congresului din 29 iunie şi despre activitatea partidului din perioada următoare.

Joi, 23 Mai, 2019 - 15:58
Fruntași pe ramură de guvernare - „Petre Daea și colegii de la APIA și AFIR”

O nouă tranșă rambursată de Comisia Europeană pentru plățile efectuate fermierilor români prin bugetul de stat. Premierul Viorica Dăncilă a anunțat în debutul ședintei săptămânale de Guvern că miercuri, aproape 107 milioane euro au intrat în conturile României pentru fermieri și pentru satul românesc. ”Această sumă se adaugă la cea primită în lina februarie, respectiv circa 298 milioane euro, pentru derularea proiectelor din zonele rurale.

Miercuri, 24 Aprilie, 2019 - 15:38

Coplata serviciilor medicale private se află pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de astăzi. Proiectul de Ordonanță de Urgență ce prevede introducerea unei contribuții personale pentru serviciile medicale private se află, pentru a doua oară, pe ordinea de zi a ședinței de Guvern.

Miercuri, 10 Aprilie, 2019 - 15:17

Guvernul va adopta în şedinţa de miercuri declanşarea procedurilor de expropriere pentru cel de-al II-lea tronson al drumului expres Craiova - Piteşti, a declarat prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Vineri, 25 Ianuarie, 2019 - 11:44

"Ne confruntăm cu o campanie de dezinformare împotriva ţării noastre alimentată de oameni politici români, mergând până la cel mai înalt nivel", a spus premierul Viorica Dăncilă, vineri.

Subscribe to Dăncilă