Duminică, 8 Decembrie, 2019 - 12:24

Participând, duminică dimineaţă, la ceremonia de preluare a mandatului de către noul prefect al judeţului Ilfov, Daniel Zamfir, premierul Orban s-a referit la problemele de infrastructură:

Vineri, 25 Octombrie, 2019 - 18:21

„Mă despart definitiv și irevocabil de domnul Tăriceanu”, a spus Zamfir.

Zamfir l-a acuzat pe Călin Popescu-Tăriceanu, liderul ALDE, că s-a predat și a predat și ALDE.

„Din seara asta îmi dau demisia de la ALDE. Plec cu mare amărăciune din acest partid și mă despart definitiv și irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere.

Vă și spun de ce mă despart de Călin Popescu-Tăriceanu, pentru că cea mai mare dezamăgire a mea ca om politic este Călin Popescu-Tăriceanu”, a precizat Daniel Zamfir.

Marţi, 10 Septembrie, 2019 - 15:26

​​Senatorul ALDE Daniel Zamfir, cunoscut ca promotorul unor proiecte controversate își retrage unul dintre proiectele depuse în iunie 2019, cel privind ”protecţia consumatorilor împotriva cametei şi a altor forme de abuz de putere economică”.

Reamintim că acest proiect reunește alte 3 proiecte mai vechi pe care Curtea Constituțională le invalidase. De asemenea, proiectul primise aviz negativ din partea Consiliului Economic și Social, dar nu este clar ce l-a determinat pe senator să decidă retragerea lui. Pentru moment, Daniel Zamfir nu a putut fi contactat.

Luni, 2 Septembrie, 2019 - 12:33

Senatorul Daniel Zamfir a criticat luni retragerea ALDE de la guvernare şi a anunţat că a refuzat propunerea prin care i s-a oferit postul la şefia Senatului.  

Marţi, 9 Iulie, 2019 - 11:56

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat, la RFI, că nu este normal ca softul care numără voturile la alegeri să fie operat de "un serviciu secret militarizat", ci de către Autoritatea Electorală Permanentă, care organizează alegerile.

Joi, 2 Mai, 2019 - 12:51

Noul indice care va fi utilizat de bancheri la formarea dobânzii la creditele în lei cu dobândă variabilă este de 2.36%, potrivit datelor publicate de Banca Centrală. Indicele ROBOR la 3 luni a fost tot joi de 3.32%. Noua variabilă, denumită tehnic Indicele de referință pentru creditele consumatorilor (IRCC) va înlocui celebrul deja ROBOR, despre care senatorul ALDE Daniel Zamfir a sugerat că ar fi fost manipulat.

Joi, 21 Martie, 2019 - 11:25

În perioada 20-21 martie a.c., are loc la Palatul Parlamentului, cea de-a VI-a conferinţă a parlamentarilor din Regiunea Dunării, organizată sub egida dimensiunii parlamentare a preşedinţiei române a Consiliului UE.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a transmis un mesaj care a fost prezentat la sesiunea de deschidere de către senator Daniel Zamfir, liderul grupului ALDE constituit în Senatul României.

Marţi, 12 Februarie, 2019 - 11:46

Update: Mugur Isărescu, către Şerban Nicolae: Trebuie să reducem deficitul, sunteţi cu bugetul în faţă
„Vreţi să fim cu dobânzi mai mici. Trebuie să reducem inflaţia, reducem deficitul, puteţi să faceţi asta, că sunteţi cu bugetul în faţă. (...)Nu putem să reducem dobânda şi ROBOR în jos, dacă nu reducem cel puţin aceşti trei indicatori”, a avertizat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, marţi, la audierea din Comisia economică din Parlament.

Sâmbătă, 15 Decembrie, 2018 - 12:08
Isărescu va da explicații în Senat, după ce a recunoscut acest lucru

Președintele Comisiei Economice din Senat, Daniel Zamfir, anunță că l-a chemat pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, să dea explicații, după ce Banca Națională a recunoscut faptul că opt bănci străine care operează în România au acționat concertat pentru a ține România în sub-dezvoltare economică.

Joi, 29 Martie, 2018 - 11:07

Senatorul Daniel Zamfir a fost exclus din PNL! Zamfir a spus că va cântări cu privire la o decizie de a se alătura altui partid și a admis că a avut discuţii cu PSD şi cu ALDE.

Joi, 1 Februarie, 2018 - 22:53

 Președintele Comisiei Europene, Juncker, a făcut o declarație în care pare că îl citează pe Gică Hagi: „Am luat cunoștință că am fost dezinformat, dar vreau să vă spun că sunt bine informat!” STOP ste vorba, bineînțeles, despre legile justiției. Ale cărei modificări vor fi modificate STOP  Dosarul Microsoft face implozie! Șapte foști miniștri au scăpat de acuzații pentru că DNA a constatat că faptele lor s-au prescris. Și nu de azi, de ieri, ci din 2014, la zece ani de la comiterea prezumtivelor fapte. De ce a fost nevoie de patru ani ca să-și dea seama?

Subscribe to Daniel Zamfir