Duminică, 16 Februarie, 2020 - 10:00
Dănuț Pop: Această situație alarmantă reprezintă elementele de contraperformanță, politică și profesională

Ecologistii au protestat sâmbătă in Piata Victoriei  sub deviza“Scoateti drujba din padure! Protestul a avut loc, dupa ce Comisia Europeana a activat procedura de infringement pentru Romania din cauza taierilor ilegale de paduri.

Protestatarii au amintit de proiectul legislativ al PER, uitat in sertarele Parlamentului, făcând un apel către toate partidele parlamentare, cu reprezentanți în Senat si Camera Deputaților, să lase orgoliile de-o parte, să înțeleagă importanţa acestui proiect legislativ și faptul că pădurile sunt o componentă esențială a mediului înconjurător.

Miercuri, 12 Februarie, 2020 - 21:56
În timp ce Comisia Europeana a activat procedura de infringement pentru Romania din cauza taierilor ilegale de paduri

„De astazi, Comisia Europeana a activat procedura de infringement pentru Romania din cauza taierilor ilegale de paduri, acordându-i tarii noastre un termen de o lună pentru a lua măsurile necesare în vederea remedierii deficiențelor identificate.

Marţi, 4 Februarie, 2020 - 09:19

Am urmarit cu mare interes situatia politica din State Unite in ultima perioada. Am considerat ca este de interes international de a invata de la cea mai democratica tara din lume cum merita sa arate Romania in viitorul apropriat. De la investigarea condusa de Robert Mueller pana la sedintele conduse de senatul American, am tot sperat ca o sa am parte de lectii de invatat care se pot traduce in noi legi pentru tara mea. Cu mare dezamagire, constant ca noi avem o tara mai onesta si mult mai dispusa sa-si asculte cetatenii.

Luni, 3 Februarie, 2020 - 16:43

PER ESTE PREZENT ÎN PRIMUL SONDAJ AL ANULUI:  Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) a dat publicității primul sondaj la nivel național din 2020 care arată că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, respondenții ar vota în următoarele procentaje: PNL – 37%, PSD – 26%, Alianța 2020 USR-PLUS – 14%, Pro Romania – 6%, UDMR – 5%, ALDE – 4%, PMP – 4%, PER – 3%, Altul – 1%. O creștere surprinzătoare au ecologiștii care câștigă din ce în ce mai mult teren în întreaga lume în contextul schimbărilor climatice.

Luni, 20 Ianuarie, 2020 - 20:35

” Le mulțumesc co-președinților Verzilor Europeni, liderilor Verzilor din Germania, Ecologiștilor din Franța, cât și Verzilor din Moldova pentru mesajele transmise cu ocazia aniversării a 30 ani de la înființarea Partidului Ecologist Român.

            Avem cauze comune, iar fraternitatea și solidaritatea sunt importante în aceste vremuri de grav declin climatic!

Dănuț POP

Președinte, Partidul Ecologist Român

 

Marţi, 14 Ianuarie, 2020 - 20:23

Cu prilejul aniversării a 30 de ani de la creearea sa, partidul Ecologist Român organizează joi, 16 ianuarie, o recepție.

PER a participat la alegerile legislative din mai 1990, obţinând 8 mandate la Camera Deputaților și unul la Senat.

Cele mai multe voturi au fost obținute în marile orașe cu un grad de poluare mai ridicat: Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Bacău, București.

Subscribe to Dănuț Pop