Vineri, 15 Ianuarie, 2021 - 11:03

În calitate de Preşedinte Onorific al Laude-Reut Board of Trustees şi profesor de Diplomaţie Publică Digitală, E.S. David Saranga oferă două burse elevilor cu rezultate şcolare deosebite pentru formarea lor ca viitori lideri. Bursele vor fi acordate pe parcursul întregului ciclu liceal, clasele 9-12.

Marţi, 27 Octombrie, 2020 - 15:51

Excelența Sa, domnul David Saranga, Ambasadorul Statului Israel în România, a vizitat ieri mai mulți beneficiari ai programelor Hope and Homes for Children și a oferit 25 de tablete copiilor și tinerilor care, în această perioadă, au mare nevoie de sprijin pentru acces la cursurile școlare, în sistem on-line. După ce, anul trecut, a alergat la Maratonul Băneasa Forest Run în sprijinul Hope and Homes for Children, Excelența Sa continuă să fie alături de Fundație și susține o viziune comună – cea a unei lumi în care niciun copil să nu mai treacă prin coșmarul instituționalizării.

 

Marţi, 27 Octombrie, 2020 - 11:45

Ambasadorul Statului Israel în România a oferit 25 de tablete copiilor din programele Hope and Homes for Children, în cadrul unei vizite în Baia Mare

Miercuri, 5 Februarie, 2020 - 13:15

Ion Ştefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei, s-a întâlnit astăzi, 5 februarie, cu Excelenţa Sa David Saranga, Ambasadorul Statului Israel în România.

Cei doi oficiali au apreciat excelentele relaţii bilaterale dintre cele două ţări, precum şi interesul manifestat în exploatarea pe mai departe a importantului potenţial de cooperare dintre România şi Israel.

Luni, 30 Decembrie, 2019 - 11:32

Excelenţa Sa David Saranga, Ambasadorul Statului Israel în România, a participat în această seară la ceremonia specială, organizată de Chabad si Rabinul Naftali Deutsch în Parcul Colţea, dedicată aprinderii celei de-a opta lumânări de Hanuka. Totodată, evenimentul a fost dedicat si celor cinci evrei, atacaţi cu brutalitate ieri, în casa unui rabin din New York, pe când aprindeau cea de-a saptea lumânare de Hanuka.

Duminică, 5 Mai, 2019 - 14:00

1. Externele se debarasează de declarațiile lui Maior, nu și de Maior / 2. Participare și anturaj controversat ale lui Dăncilă la Auschwitz / 3. Premierul român nu este invitat la Summit-ul din România! / 4. Zâzanie în Coaliție: Gavrilescu (Mediu) îl atacă pe Daea (Agricultură) pe motiv de grindină în parohia proprie /

5. Accidentul designerului Răzvan Ciobanu provoacă controverse pe marginea drogurilor

Joi, 4 Aprilie, 2019 - 20:48

Petre Daea, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, l-a primit în data de 3 aprilie 2019 la sediul instituției pe E.S. David Saranga, Ambasadorul Statului Israel. Din delegația israeliană a făcut parteatașatul economic al Misiunii Statului Israel, Bareket Knafo, iar principala temă de discuție a fost identificarea de oportunități de cooperare între România şi Israel, îndeosebi în domeniul irigațiilor.

Miercuri, 20 Februarie, 2019 - 13:23

Președintele Senatului României, Călin Popescu-Tăriceanu, l-a primit, miercuri, 20 februarie a.c., pe E.S. David Saranga, ambasadorul Israelului în România, aflat într-o vizită de prezentare.
Președintele Senatului l-a felicitat pe noul ambasador israelian pentru numirea în funcție și l-a asigurat de sprijinul autorităților române în îndeplinirea mandatului domniei sale, pentru aprofundarea și diversificarea relației bilaterale în toate domeniile de interes reciproc.

Joi, 10 Ianuarie, 2019 - 22:37

Secretarul de stat pentru afaceri bilaterale globale, Monica Gheorghiţă, l-a primit astăzi, 10 ianuarie 2019, pe ambasadorul agreat al Statului Israel, David Saranga, în vederea prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.

Dialogul cu ambasadorul israelian a prilejuit o trecere în revistă a stadiului excelent al relaţiilor bilaterale româno-israeliene, consolidate atât pe parcursul a 70 de ani de relaţii diplomatice neîntrerupte, cât şi în baza unui parteneriat natural între cele două state.

Miercuri, 9 Ianuarie, 2019 - 18:18
Al României întârzie de doi ani, pentru că nu se știe unde va poposi: la Tel Aviv sau la Ierusalim?

Ambasada Israelului anunță că noul ambasador al Israelului sosește joi la București. David Saranga și-a început cariera de diplomat tot în România, în urmă cu 20 de ani, unde a învățat foarte bine limba română. Saranga o înlocuiește pe Tamar Samash. De asemenea, el a mai fost consul pentru afaceri publice și media al Israelului în Statele Unite.

Subscribe to David Saranga