Luni, 17 Februarie, 2020 - 09:35

Croaziera viații a devenit un coșmar pentru 355 de călători americani, când Coronavirus a izbucnit la bordul vasului la începutul lunii februarie. Autoritățile japoneze au obligat pasagerii să rămână în cabine. Astăzi, guvernul SUA a venit în ajutor, iar pasagerii au putut să plece cu zboruri charter înapoi în Statele Unite. 

Duminică, 9 Februarie, 2020 - 00:00

 

1. Coronavirusul uman a debutat cu primul caz depistat pe data de 31.12.2019, în centrul Chinei, la fix 2 luni distanță de noul an chinezesc, exact înainte de momentul la care mișcarea populației chineze din diaspora este la cote maxime. Cu alte cuvinte, momentul perfect pentru răspândirea unei pandemii.

 

Sâmbătă, 8 Februarie, 2020 - 13:56

Platforma oferă posibilitatea experților din toată China să lucreze împreună cu personalul medical din Wuhan, aflat în contact cu pacienții infectați de coronavirus, pentru a-i putea trata.

Gigantul chinez de telecomunicații Huawei va pune la dispoziția spitalului Huoshenshan o platformă pentru diagnostic la distanță cu scopul de a lupta împotriva focarului de coronavirus.

Marţi, 4 Februarie, 2020 - 09:26
Venețian, Wynn, Four Seasons, St. Regis printre cele care trag obloanele

MGM Resorts și The Sands Corporation cu sediul central în Las Vegas sunt în șoc în această seară. Sediul central al Marriott din Washington va fi trezit dimineața. Industria de turism și turism este într-o perioadă foarte grea.

Duminică, 26 Ianuarie, 2020 - 10:23
Aproape 2.000 de persoane infectate la nivel național

 În China, cifra de decese cauzată de focarul de virus nCoV 2019 a ajuns la 56, sute de noi infecții detectate la nivel național, în ciuda tuturor eforturilor de izolare. Mai multe cazuri au fost raportate și în afara Chinei. Treisprezece persoane au murit în provincia Hubei, epicentrul focarului, unde se pare că aproape 130 de persoane rămân în stare gravă sau critică până duminică dimineață. În plus, aproximativ 7.000 de persoane sunt sub supraveghere medicală sporită ca cazuri potențial periculoase de „contact strâns”.

Duminică, 26 Ianuarie, 2020 - 09:10

Cu 830 de cazuri confirmate și 26 de decese, coronavirusul originar din Wuhan din China ridică temeri de o pandemie. Care sunt riscurile pentru expatriați și măsurile de prevenire?

 

De unde provine coronavirusul?

Joi, 23 Ianuarie, 2020 - 16:29

Coronavirusurile devin cea mai recentă amenințare pentru industria turistică mondială. Coronavirusurile au avut peste 2 milioane de căutări pe Google astăzi, lumea este îngrijorată. Vestea bună este că Organizația Mondială a Sănătății nu este gata să apeleze la izbucnirea Coronavirusurilor o criză globală de sănătate sau o situație de urgență pentru sănătate.

Subscribe to Epidemia de coronavirus