Vineri, 17 Mai, 2019 - 08:40

România, reprezentată de cântăreaţa Ester Peony, cu piesa "On a Sunday", a pierdut calificarea în finala concursului Eurovision 2019, după semifinala de joi seară, care a avut loc la Expo Tel Aviv, în Israel.

S-au calificat în finala de sâmbătă Macedonia de Nord, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaidjan, Danemarca, Norvegia, Elveţia, Malta. 

Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino şi Slovenia s-au calificat în finala Eurovision 2019 marţi, după prima semifinală a concursului.

Joi, 16 Mai, 2019 - 12:08

Așteptarea a luat sfârșit! Zilele au devenit ore, și doar câteva ne mai despart de a doua semifinală Eurovision 2019, cea în care românii de pretutindeni vor trăi emoția intrării în concurs a reprezentanților noștri. TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și TVR+ transmit în direct evenimentul de pe scena de la Expo Tel Aviv, în această seară, începând cu ora 22.00. 

Miercuri, 15 Mai, 2019 - 08:27
Eurovision 2019 şi-a aflat primii zece finalişti

Ester Peony, reprezentanta României, concurează în a doua semifinală, joi, 16 mai, în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional

Prima semifinală ESC 2019 s-a încheiat. Publicul din România a aflat primii finalişti ai ediţiei din acest an în show-ul care a deschis competiţia, marţi, 14 mai, în direct şi în exclusivitate pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional.

La finalul spectacolului, artişti din 10 ţări, din totalul celor 17 care au intrat în această semifinală, s-au calificat pentru finala din 18 mai:

Katerine Duska - Better Love (Grecia)

Marţi, 14 Mai, 2019 - 09:27

Delegația României la Eurovision s-a întâlnit luni, 13 mai, cu reprezentanți ai comunității locale și jurnaliști acreditați la concursul internațional, în cadrul evenimentului organizat de Institutul Cultural Român din Tel Aviv în colaborare cu Televiziunea Română și Ambasada Republicii Moldova în Israel, la Centrul Cultural Enav. 

Marţi, 7 Mai, 2019 - 09:30

Emoţii mari la Tel Aviv, unde reprezentanții României au făcut primele repetiții pe scena Eurovision 2019. Încă din prima zi, show-ul României a impresionat prin culoare, efecte, dinamism și forță. 

Luni, 11 Martie, 2019 - 14:42

Ester Peony a lansat duminică videoclipul oficial al piesei care a câştigat Selecţia Naţională Eurovision.

Este o călătorie pe tărâmul viselor, iar reprezentanta României şi-a intrat foarte bine în rolul de 'prizonieră' într-o casă părăsită, aflată la intersecţia unor lumi suprarealiste.

Filmările s-au realizat în casa monument istoric 'Monteoru' de pe Calea Victoriei, cunoscută publicului drept Casa Scriitorilor.

Regizorul videoclipului este Petre Năstase.

Luni, 18 Februarie, 2019 - 11:11

Ester Peony a câştigat finala selecţiei naţionale Eurovision 2019, duminică seară, cu piesa „On a Sunday”, şi va reprezenta România la competiţia cântecului european care va avea loc la Tel Aviv în luna mai. 
„Vă mulţumesc! O să facem o treabă bună la Tel Aviv! Sunt extrem de emoţionată. A fost o mare încercare pentru mine”, a declarat Ester Peony, după încheierea voturilor de la Eurovision 2019.

Subscribe to Ester Peony