Vineri, 3 Aprilie, 2020 - 13:58

Echipa Operei Comice pentru Copii continuă să le fie aproape copiilor, prin spectacolele şi emisiunile proprii difuzate online pe aplicaţia Opera Copiilor (operacomica.ro), iar de la începutul lunii aprilie aduce în premieră un alt gen de campanie prin care doreşte să păstreze legătura cu spectatorii fideli prin soluţii care să asigure şi funcţionarea instituţiei, astfel să se adapteze situaţiei actuale. Practic, această campanie este una de susţinere a activităţii Operei Comice pentru Copii, construită printr-o poveste care se va dezvolta zi de zi.

Luni, 23 Martie, 2020 - 13:36

Opera Comică pentru Copii a lansat aplicaţia Opera Copiilor, care le permite abonaţilor să vizioneze online spectacole din repertoriul instituţiei şi emisiuni culturale, distractive şi educative, nelimitat, oriunde s-ar afla. Echipa condusă de soprana Felicia Filip a găsit o soluţie pentru a oferi în continuare publicului acces la producţii de calitate şi emisiuni noi, demers necesar în situaţia în care toate instituţiile de cultură şi-au închis temporar sălile de spectacol.

Joi, 19 Martie, 2020 - 09:47

În câteva zile, Opera Comică pentru Copii inovează încă odată în domeniul programelor interactive pentru copii și introduce, la cererea publicului, prima aplicație de vizionare a  spectacolelor și a evenimentelor produse de instituție.

Marţi, 17 Decembrie, 2019 - 10:46

Soprana Felicia Filip, soliștii, orchestra și baletul Operei Comice pentru Copii cu participarea actorului Mihai Bisericanu și a copiilor din corurile Cantus Mundi într-un spectacol de excepție. Opera Comică pentru Copii vă invită pe 19, 20 și 21 decembrie, la un spectacol de Gală ,,Crăciunul Feliciei”, în regia maestrului Cristian Mihăilescu. La fiecare final de an, soprana Felicia Filip are bucuria de a oferi publicului o poveste de Crăciun, iar în acest an povestea va fi inspirată chiar din viața și cariera ei.

Vineri, 22 Februarie, 2019 - 17:15

Evenimentul care va încheia acest sezon al spectacolelor – conferință Round Table București îi va avea în prim plan pe soprana Felicia Filip și regizorul de operă Cristian Mihăilescu, într-un dialog ce se va dovedi și de această dată captivant, moderat de muzicologul Valentina Sandu – Dediu.

Marţi, 27 Noiembrie, 2018 - 13:11

In Romania numarul elevilor a scazut cu peste 30% de la Revolutie incoace, 19% (adica 50,000 copii anual) renuntand la studii, alti 38% intentionand acest lucru si mai putin de 50% absolvind examenul de bacalaureat. Practic, astazi 42% dintre elevii romani sunt analfabeti functional si social fata de media europeană de doar 20%.

Cine ii indruma pe acesti tineri, care in curand devin parinti, angajati, functionari publici?

Luni, 5 Noiembrie, 2018 - 12:01

Toamna premierelor continuă la Opera Comică pentru Copii cu un nou spectacol pentru cei mici. În zilele de 9, 10 și 11 noiembrie, Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii (OCC), prezintă premiera baletului ,,Prinț și Cerșetor”, în regia și coregrafia lui Cătălin Caracaș, cu un libret de Oleg Danovski și Ionel Hristea, după celebrul roman al lui Mark Twain.

Luni, 25 Iunie, 2018 - 11:26

Mai puțin de două săptămâni ne mai despart de cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional ,,Marile Serate Muzicale ale Bucureștiului”, organizat de Primăria Capitalei prin Opera Comică pentru Copii. În zilele de 6, 7 și 8 iulie, începând cu ora 19:00, bucureștenii melomani se vor putea delecta cu un regal de muzică clasică la Sala Majestic a Teatrului Odeon, în interpretarea unor muzicieni de renume internațional.

Luni, 16 Aprilie, 2018 - 12:03

Sâmbătă, 14 aprilie, Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii, a desemnat, prin tragere la sorți, câștigătorii concursului aniversar Treasure Hunt „Orchestra de aur a OCC” cu 2018 premii. În prezența a numeroși copii și părinți, doamna Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii, alături de Cristina Basangeac, reprezentantul agenției Magic Holiday, au făcut extragerea câștigătorilor, cu ajutorul lui Mihai, unul din copiii prezenți la eveniment.

Vineri, 6 Aprilie, 2018 - 10:01

Pe 14 aprilie Opera Comică pentru Copii va desemna, prin tragere la sorți, câștigătorii celor 2018 premii puse în joc în cadrul concursului aniversar Treasure Hunt „Orchestra de aur a OCC”. 
Vă invităm la conferința de presă prilejuită de extragerea câștigătorilor, sâmbătă, 14 aprilie, ora 12:00, în Salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii (Calea Giulești nr. 16). 

Programul evenimentului cuprinde următoarele puncte:

Joi, 22 Martie, 2018 - 08:53

Misiunea Permanentă a României la ONU a găzduit, la data de 21 martie 2018, un eveniment de marcare a Zilei Internaţionale a Francofoniei organizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român din New York.

Subscribe to Felicia Filip