Joi, 5 Iulie, 2018 - 11:39

Caravana Codului Penal a mers înainte, în corul de lătrături și schelălăituri  ale unei opoziții care oricum mai mult nu putea să facă STOP  Modificările au fost adoptate și în Camera Deputaților cu 167 de voturi - două mai multe decât erau necesare - cu concursul minorităților și al unor „trădători” dintre care unul, de la PMP, a și fost dat afară de Băsescu STOP Iohannis a reacționat la ceas de seară și a promis că va face ce n-a mai făcut: va sesiza Curtea Constituțională!

Joi, 5 Iulie, 2018 - 11:37

Update: Gabriel Vlase a depus, la Palatul Cotroceni, jurământul în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe, niciunul dintre şefii Parlamentului nefiind prezent.
La ceremonia de depunere a jurământului nu au fost prezenţi Liviu Dragnea si Călin Popescu Tăriceanu. 
 

Gabriel Vlase a demisionat, joi, din funcţia de deputat şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, demisia are legatură cu faptul că a fost validat, miercuri, în funcţia de director al Serviciului Informaţiilor Externe.

Miercuri, 4 Iulie, 2018 - 17:05

Nominalizarea deputatului PSD Gabriel Vlase la conducerea SIE a fost supusă miercuri votului celor două Camere ale Parlamentului. Vlase, propus de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe, a primit luni avizul Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SIE.

Gabriel Vlase a fost votat cu 340 de voturi, iar 31 au fost împotrivă.

Luni, 2 Iulie, 2018 - 12:29

Gabriel Vlase, propus de Klaus Iohannis pentru preluarea funcţiei de şef al SIE, a primit luni aviz pozitiv din partea Comisiei de control a SIE.

Duminică, 1 Iulie, 2018 - 14:00

1. Desecretizarea protocolului SRI - ÎCCJ: miezul răului! / 2. Pronunțarea sentinței în dosarul „Bombonica”: 9 condamnări pentru un „trofeu” / 3. Scrisoare CCR către forurile internaționale: Stopați atacurile politicienilor! / 4. Accesul de demnitate: Guvernul și Parlamentul boicotează sindrofia americană / 5. Vizita adjunctului Secretarului de Stat: felicitări pentru 2% / 6. Un miting original: Puterea - împotriva abuzurilor! / 7. Simona n-a câștigat. A confirmat! / 8. Elena Udrea condamnată în... contumacie! / 9. Șef nou la SIE din „rezerva de cadre” a PSD / 10. Dilemă hamletiană pentru Coaliție: „A fi sau a nu fi... suspendat!"

Luni, 25 Iunie, 2018 - 15:30

Liderul PSD, Liviu Dragnea, pare că a acceptat propunerea înaintată de președintele Klaus Iohannis, pentru șefia SIE, Gabriel Vlase.

Întrebat de jurnaliști ce se va întâmpla cu Gabriel Vlase, Dragnea a răspuns sec: ”Urmează să intre la audieri (...) Sper să treacă de comisii”, a spus liderul PSD.

Gabriel Vlase va fi audiat în Comisia de Control a SIE, iar apoi urmează votul din plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților.

Duminică, 17 Iunie, 2018 - 20:51

Buimăciți de decizia lui Iohannis de a numi un șef la SIE de unde nimeni nu se aștepta. Politicienii baleiaza între stupoare și suspiciune. Cei mai nedumeriți sunt chiar colegii lui Vlase, pe care îl chem bănuiesc de trădare, în timp ce liberalii se consolează cu ideea că Iohannis știe ceva ce ei nu au aflat încă STOP  Se speculează că, în linia paradoxurilor actualei guvernări, coaliția ar putea să voteze împotriva numirii!

Duminică, 17 Iunie, 2018 - 14:00

1. Tăriceanu, atac frontal la Comisie - „sponsorul” statului paralel / 2. Iohannis în rolul lui Ludovic al XIV-
lea: „Statul sunt eu!” / 3. Dilemă hamletiană pentru Coaliție: „A fi sau a nu fi...suspendat!" / 4. Șef nou la
SIE din „rezerva de cadre” a PSD / 5. Afront letal pentru Kovesi: Ghiță achitat! 

Vineri, 15 Iunie, 2018 - 08:47

A fost o zi de șoc și groază pentru DNA. Mai întâi, pentru că celebrul Ghiță a fost achitat în primă instanță de mai multe infracțiuni, între care și ...conducerea fără permis! Vă dați seama cât de competenți sunt procurorii respectivi (din unitatea de elită) dacă nu au reușit să aducă probe nici măcar pentru conducerea fără permis? STOP   Evident, asta nu înseamnă să nu înseamnă că Ghiță ar fi curat ca lacrima.

Joi, 14 Iunie, 2018 - 13:06

Senatorul PSD, Viorel Salan, a spus joi, după ce preşedintele României l-a nominalizat pe Gabriel Vlase pentru funcţia de director al Serviciului Informaţiilor Externe, că această decizie a venit târziu.

Joi, 14 Iunie, 2018 - 12:20

Klaus Iohannis îl nominalizează în funcţia de director SIE pe Gabriel Vlase, transmite Administraţia Prezidenţială. Scrisoarea de desemnare a deputatului PSD, Gabriel Vlase, a fost trimisă de şeful statului celor două camere ale Parlamentului.

Duminică, 11 Martie, 2018 - 14:00

Congresul PSD: Alegeri cu răspundere limitată! * Criza „imnoglobinei”: Help UE și NATO! * Diploma lui Teodorovici demolează Academia SRI * Bilanțul PG - tribună oratorică pentru Iohannis * Pe urmele lui Ceaușescu: Iohannis vrea sa-i împace pe sârbi cu kosovarii
 

Subscribe to Gabriel Vlase