Joi, 14 Mai, 2020 - 10:48

O "CASĂ NOUĂ" PENTRU TROLEIBUZELE ŞI AUTOBUZELE MODERNE, "PRIETENOASE CU MEDIUL"

Vineri, 24 Aprilie, 2020 - 16:04

Primarul Brașovului, George Scripcaru, a fost achitat, vineri, în dosarul în care era judecat pentru corupție. Decizia magistraților Curții de Apel Brașov nu este definitivă.

Primarul Brașovului, George Scripcaru, a fost achitat, vineri, de magistrații Curții de Apel Brașov, în dosarul în care a fost trimis în judecată în urmă cu patru ani pentru abuz în serviciu, instigare la tentativă de abuz în serviciu și luare de mită.

Vineri, 7 Februarie, 2020 - 14:42

Primarul Braşovului, George Scripcaru, şi directorul general ADR Centru, Simion Creţu, au semnat, vineri, contractul de finanţare pentru achiziţia, de către municipalitate, a 25 de troleibuze şi a 10 autobuze hibrid, în cadrul unui proiect cu fonduri europene, cu o valoare totală de 16 milioane de euro.

Acestea vor completa flota de mijloace de transport ecologice, care se află în diferite faze de livrare sau achiziţie, astfel că, în Braşov vor circula 51 de troleibuze, 72 de autobuze electrice şi 10 hibride.

Miercuri, 5 Februarie, 2020 - 19:41

Două noi ratracuri, în valoare de circa 4 milioane de lei, vor fi utilizate, începând din acest weekend, pentru amenajarea pârtiilor din Poiana Braşov, acestea fiind achiziţionate de către municipalitate.

Cu un număr total de 6 ratracuri, domeniul schiabil din Poiana Braşov devine singurul din România care dispune de un număr atât de mare de astfel de utilaje pentru bătut zăpada.

Marţi, 24 Decembrie, 2019 - 08:28

De luni, 23 decembrie, va începe implementarea proiectului "Amenajare benzi dedicate transportului public şi trotuare adiacente", prin Axa Prioritară 4 a Programului REGIO 2014-2020, Obiectivul Specific 4.1 - Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

Luni, 16 Decembrie, 2019 - 19:35

Înfrângere dezastruoasă pentru primarul Brașovului, George Scripcaru în primul sondaj la vedere realizat de Realitatea de Brașov, pentru alegerile locale de anul viitor. Scripcaru a fost învins de principalul să contracandidat la fotoliul de primar, fostul ministru al Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu, care conduce detașat în topul preferințelor brașovenilor, cu 56% din voturile exprimate de brasoveni. 

Marţi, 5 Noiembrie, 2019 - 17:22

Un număr de 700.000 de beculeţe vor lumina, în acest an, în perioada sărbătorilor de iarnă, străzile din centrul oraşului şi bradul de Crăciun din Piaţa Sfatului în cadrul tradiţionalului eveniment "Braşov oraş de poveste", a anunţat, marţi, Primăria municipiului.

Vineri, 16 August, 2019 - 15:58

Braşovul găzduieşte primul campionat mondial de atletism organizat vreodată în România! Campionatul Mondial de Alergare de 50KM are loc pe 1 septembrie 2019.
Pregătirile sunt în toi la Braşov pentru organizarea Campionatului Mondial de Alergare de 50km! Organizat de IAU (Organizaţia Internaţională de Ultra-alergare), împreună cu Federaţia Română de Atletism şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov, Campionatul Mondial de Alergare de 50Km îi va aduce la Braşov pe cei mai puternici ultra-alergători ai momentului. 

Miercuri, 12 Iunie, 2019 - 13:43

Miercuri, 12 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții Televiziunii Române și ai autorităților locale - Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Județean Brașov - au anunțat semnarea unui acord de parteneriat pentru organizarea ediției din acest an a Festivalului Internațional Cerbul de Aur.

La evenimentul organizat la sediul Primăriei Brașov au participat Doina Gradea, Președinte-Director General TVR, George Scripcaru, Primar al Municipiului Brașov, Adrian-Ioan Veștea, Președinte al Consiliului Județean Brașov și Smaranda Vornicu-Shalit, Directorul Festivalului.

Miercuri, 26 Septembrie, 2018 - 18:50
Transportul, energia, turismul și zona socială – principalele puncte de colaborare

Primarul General al Municipiului București, Gabriela Firea, Primarul Municipiului Brașov, George Scripcaru, și Primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău, au semnat astăzi, la Brașov, statutul și actul constitutiv ale Asociației de cooperare privind dezvoltarea integrată a Axei de Dezvoltare Brașov-București-Constanța.

 

Subscribe to george Scripcaru