Miercuri, 13 Februarie, 2019 - 18:59

O Uniune Europeană cu mai puţină austeritate şi mai în ton cu aşteptările populare de creştere economică, diviziune și contraste în Uniunea Europeanǎ, migraţie, încredere în Alianța Nord-Atlantică, dar şi un dialog susținut cu Rusia și China, sunt câteva dintre temele abordate de prim-ministrul italian, Giuseppe Conte, prezent la sesiunea plenarǎ a Parlamentului European în cadrul dezbaterilor privind viitorul Europei, într-un discurs care a durat peste 30 de  minute.

Marţi, 12 Februarie, 2019 - 18:27

Premierul italian Giuseppe Conte se intalneşte marţi la Strasbourg, cu deputaţii europeni, în cadrul dezbaterii privind viitorul Europei.

Conte a afirmat înainte de a sosi la Strasbourg, că guvernul său anti-sistem vrea să 'zguduie' Europa, relatează dpa.

Miercuri, 17 Octombrie, 2018 - 09:55
Să mai zică ceva de Dăncilă...

Klaus Iohannis a făcut o gafă și la întâlnirea cu primarul Romei, Virginia Raggi, după ce la întrevederea de luni cu premierul Giuseppe Conte s-a încurcat în protocol. 

În timp ce gorniştii îi anunţau sosirea la sediul Primăriei Romei, preşedintele Klaus Iohannis nu s-a oprit să salute, conform ceremonialului, şi a vrut să urce pe scări spre intrarea în clădire. Atenţionat de o persoană din mulţimea care a întâmpinat cuplul prezidenţial, Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, s-au oprit şi au dat onorul.

Subscribe to Giuseppe Conte