Joi, 24 Septembrie, 2020 - 11:58

Pentru a susţine lupta împotriva cancerului la femei, Andreea Esca şi Amalia Năstase - marathon de live-uri în cadrul Race for the Cure 2020

Andreea Esca şi Amalia Năstase, îmbrăcate în roz, se vor alinia la start şi vor face un maraton de live-uri pe Facebook pe 26 septembrie, într-una din zilele cursei digitale Race for the Cure şi vor preda ştafeta virtual altor personalităţi din România care s-au alăturat cauzei Fundaţiei Renaşterea: lupta împotriva cancerului la femei.

Joi, 5 Martie, 2020 - 12:48

Solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, INNA, concerteaza alaturi de trupa sa live la Hard Rock Cafe, miercuri, pe 11 martie, de la ora 21:30. Cântăreața Inna nu mai are nevoie de nicio prezentare. A pătruns pe scena muzicală românească în 2008 și de atunci înaintează cu încăpățânare mai sus. Topurile din România au fost cucerite de ea încă de acum 5 ani, și nu se oprește aici. Inna a semnat colaborări cu artiști precum J Balvin, Daddy Yankee, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes, Puya, ea însăși devenind o artistă dorită în colaborări.

Vineri, 8 Noiembrie, 2019 - 10:05

Solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, INNA, concerteaza alaturi de trupa sa live la Hard Rock Cafe, vineri, pe 15 noiembrie, de la ora 22:30.
Cântăreața Inna nu mai are nevoie de nicio prezentare. A pătruns pe scena muzicală românească în 2008 și de atunci înaintează cu încăpățânare mai sus.

Luni, 28 Octombrie, 2019 - 09:10

Solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, INNA, concerteaza alaturi de trupa sa live la Hard Rock Cafe, miercuri, pe 30 octombrie, de la ora 21:30.
Cântăreața Inna nu mai are nevoie de nicio prezentare. A pătruns pe scena muzicală românească în 2008 și de atunci înaintează cu încăpățânare mai sus.

Vineri, 8 Martie, 2019 - 13:40

Solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, concerteaza alaturi de trupa sa live la Hard Rock Cafe, miercuri, pe 13 martie, de la ora 21:30.

Pregatiti-va pentru un show unde toate hiturile ce au propulsat-o in galeria starurilor mondiale vor fi reinterpretate cu chitara, bass, tobe si clape, in cadrul unui eveniment de senzatie. Pentru un show total, nu avem mese in fata scenei pe ringul de dans !

Joi, 7 Martie, 2019 - 11:51
Studiu Cantitativ ISRA Center

Citim tot mai des în trendurile globale despre femeia care migrează din rolurile tradiționale de gen și își creează noi narațiuni privind cariera, familia, stilul de viață, valorile și frumusețea. Această femeie are curajul să fie ea însăși, începe să își exprime propria identitate renunțând să se mai supună codului de feminitate explicită, începe să își găsească și să își exprime propria voce fără să se mai simtă vinovată față de Ceilalți.

Subscribe to Inna