Joi, 17 Octombrie, 2019 - 12:51

BILANȚ PE ANUL 2019:

DOMENIUL APE

Marţi, 24 Septembrie, 2019 - 12:29

 Drumuri forestiere, căi ferate forestiere și lucrări de corectare a torenților din domeniul public al statului vor putea trece în administrarea UAT-urilor și a consiliilor locale, la cererea acestora

Luni, 23 Septembrie, 2019 - 16:04

Acțiunea de ecologizare, organizată, sâmbătă 21 septembrie, de Ministerul Apelor și Pădurilor, în colaborare cu Asociația LET’S DO IT, ROMANIA!, s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea  voluntarilor, pe tot cuprinsul țării.

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, de Ziua Curățeniei Naționale s-a alăturat celor care au ecologizat zona Văii Bileagului, din județul Bistrița-Năsăud.

Vineri, 13 Septembrie, 2019 - 13:49

În actualul context climatic, fiecare arbore, fiecare arboret care se dezvoltă pe un teren afectat, reprezintă tot atâtea victorii pe care omul le are în lupta cu deșertificarea, a declarat ministrul Ioan Deneș la întâlnirea internațională a silvicultorilor de la Băile Felix

Luni, 26 August, 2019 - 19:30

Niculae Bădălău, Radu Oprea şi Ioan Deneş sunt propuşi pentru a prelua interimatul pentru ministerele Energiei, Relaţia cu Parlamentul şi Mediu, după ce ALDE a anunţat retragerea de la guvernare. Decizia privind propunera miniştrilor a fost luată în şedinţa Comitetului Executiv Naţional. Totodată, PSD a votat rămânerea la guvernare.
Miniştrii care vor părăsi marţi guvernul sunt: Anton Anton, Graţiela Gavrilescu şi Viorel Ilie.

Luni, 22 Iulie, 2019 - 17:35

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, s-a aflat luni, la Putna, în județul Suceava, pentru a participa la amplasarea ultimei borne a traseului „Bucovina”, parte componentă a Via Transilvanica, însoțit de  directorul general al RNP Romsilva, Gheorghe Mihăilescu.

Miercuri, 17 Iulie, 2019 - 19:00

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, însoțit de directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor –„Romsilva” (RNP Romsilva), Gheorghe Mihăilescu, a efectuat, miercuri, o vizită de lucru în județul Prahova.

Joi, 11 Iulie, 2019 - 17:18

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, a participat, joi, la un eveniment organizat de Regia Națională a Pădurilor ROMSILVA (RNP ROMSILVA), la Herghelia Jegălia, din Comuna Perișoru, județul Călărași.

Sâmbătă, 22 Iunie, 2019 - 14:17
Ministerul Apelor și Pădurilor, Ministerul Turismului, Administrația Națională „Apele Române” și Garda de Mediu

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, ministrul turismului, Bogdan Trif, însoțiți de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române”(ANAR), Victor Sandu, directorul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral (ABA-DL), Hristu Uzun, de comisarul general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Popa, precum și de alți inspectori din cadrul ABA-DL, Garda de Mediu și turism au început vineri o acțiune de control pe litoralul Mării Negre.

Miercuri, 5 Iunie, 2019 - 18:40

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, și ministrul agriculturii, silviculturii și gospodăririi apelor din Republica Serbia, Branislav Nedimovic, au semnat miercuri, un nou Acord între Guvernul României şi Guvernul Republicii Serbia privind cooperarea în domeniul gospodăririi durabile a apelor transfrontaliere. La ceremonia de semnare, care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului, din partea României au mai participat și secretarul de stat pentru Ape, Adriana Petcu, directorul general al D.G.

Marţi, 4 Iunie, 2019 - 17:00

Ministrul Apelor și Pădurilor s-a aflat marți în județul Galați, pentru a evalua pagubele produse de inundațiile din ultimele zile.

Marţi, 4 Iunie, 2019 - 13:45

Directorul general al Administrației Naționale „Apele Române”(ANAR), Victor Sandu, i-a însoțit, marți, pe ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, și pe directorul general al Direcției Generale Ape din cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor (MAP), Olimpia Negru, în zonele afectate de inundații în judetul Galați, UAT Corod pentru a analiza la fața locului situația creată în urma precipitațiilor abundente căzute în data 3 iunie. Totodată, specialiștii MAP și ANAR vor identifica și propune soluții astfel încât prin implementarea acestora în viitor situația să nu se mai repete.

Vineri, 24 Mai, 2019 - 19:22

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, s-a deplasat vineri în zonele afectate de inundațiile din ultima perioadă, din județul Bistrița-Năsăud. Demnitarul a fost însoțit de directorul Administrației Bazinale de Apă Someș - Tisa, Ioana Diaconescu, de directorul Departamentului Dezvoltare, Investiții din cadrul Administrației Naționale ”Apele Române”, Vlad Marcoci și de primarii din zonă.

Miercuri, 22 Mai, 2019 - 18:56

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, se va afla joi, 23 mai, într-o vizită de lucru în județul Neamț, alături de directorul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva (RNP ROMSILVA), Gheorghe Mihăilescu și directorul Departamentului Dezvoltare, Investiţii din cadrul Administrației Naționale Apele Române (ANAR), Vlad Marcoci.

Luni, 20 Mai, 2019 - 13:29
controlul poluării apei cu plastice/microplastice din râuri către mări

Ministrul Ioan Deneș va conduce sesiunea de dezbateri dedicată managementului resurselor de apă – controlul poluării apei cu plastice/microplastice din râuri către mări, în cea de-a doua zi a Consiliului Informal de Mediu

Vineri, 17 Mai, 2019 - 09:37

Directorul general al Administrației Naționale „Apele Române”(ANAR), Victor Sandu, l-a însoțit, joi, pe ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, într-o  vizită de lucru în județul Bihor. Din delegație au mai făcut parte directorul Administrației Bazinale de Apă Crișuri, Sorin Guler, directorul general al RNP ROMSILVA, Gheorghe Mihăilescu și directorul Direcției Silvice Bihor, Adrian Jurcău.

Miercuri, 15 Mai, 2019 - 18:37

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, se va afla joi, 16 mai, într-o vizită de lucru în județul Bihor, alături de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, și de directorul RNP ROMSILVA, Gheorghe Mihăilescu.

La ora 09.00, demnitarul va avea o întâlnire, la sediul primăriei Sânmartin, cu primarii din zonă, după care se va deplasa la Instituția Prefectului din municipiul Oradea, unde va susține o conferință de presă, de la ora 10.00.

Marţi, 14 Mai, 2019 - 17:43

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, se va afla miercuri, 15 mai, într-o vizită de lucru în județul Arad.

Demnitarul va fi însoțit de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, și de directorul RNP ROMSILVA, Gheorghe Mihăilescu.

Luni, 13 Mai, 2019 - 16:20

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, se va afla marți, 14 mai, într-o vizită de lucru în județul Caraș-Severin, alături de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, și de directorul RNP ROMSILVA, Gheorghe Mihăilescu.

Începând cu ora 09.45, demnitarul va merge în zona Mehadia-Băile Herculane pentru a inspecta obiectivul de investiții Regularizare pârâu Belareca, iar de la ora 11.10 se va afla în comuna Slatina-Timiș, unde va vizita lucrările de pe pârâul Slatina, care au fost finalizate la sfârșitul anului trecut.

Marţi, 7 Mai, 2019 - 19:17

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, se va afla miercuri, 8 mai, într-o vizită de lucru în județul Argeș, alături de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu.

Luni, 6 Mai, 2019 - 18:24

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, se va afla marți, 7 mai, într-o vizită de lucru în județul Buzău, alături de secretarul de stat pentru Ape, Adriana Petcu, și directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu.

Vineri, 3 Mai, 2019 - 15:50

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, a efectuat, vineri, o vizită de lucru în județul Ialomița. Demnitarul a fost însoțit de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, și de directorul general al RNP ROMSILVA, Gheorghe Mihăilescu iar din delegație au mai făcut parte și directorulAdministrației Bazinale de Apă Buzău, Marilena Stoian dar și directorii SGA Buzău și Direcției Silvice Ialomița.

Marţi, 23 Aprilie, 2019 - 10:52

Directorul general al Administrației Naționale „Apele Române”(ANAR), Victor Sandu, l-a însoțit, luni, pe ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, într-o  vizită de lucru în județul Gorj. Din delegație au mai făcut parte directorul general al RNP ROMSILVA, George Mihăilescu, directorul Administrației Bazinale de Apă Jiu Craiova (ABA), Marin Talău, directorul SGA Gorj, Ion Călinoiu și directorul Direcției Silvice, Ovidiu Cârstoc.

Luni, 22 Aprilie, 2019 - 19:21

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, a efectuat, luni, o vizită de lucru în județul Gorj. Demnitarul a fost însoțit de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, de directorul general al RNP ROMSILVA, Gheorghe Mihăilescu, de directorul Administrației Bazinale de Apă Jiu Craiova (ABA), Marin Talău, de șeful S.G.A Gorj, Ion Călinoiu și de directorul Direcției Silvice, Ovidiu Cârstoc.

Vineri, 19 Aprilie, 2019 - 13:56

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, se va afla luni, 22 aprilie, într-o vizită de lucru în județul Gorj, alături de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, și directorul RNP ROMSILVA, George Mihăilescu.
Începând cu ora 10.00, demnitarul va inspecta, la Novaci, proiectul de regularizare a zonei afectată în urma inundațiilor din 2014, iar de la ora 10.30, la Câlnic, zona critică de pe râul Gilort. 

Vineri, 5 Aprilie, 2019 - 14:16

Delegația condusă de ministrul apelor și pădurilor și-a continuat vizita de lucru, vineri, cu județul Maramureș.

Alături de directorul general al RNP Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, de președintele C.J. Maramureș, Gabriel Valer Zetea și de prefectul județului Maramureș, Vasile Moldovan, la acțiunea de plantare au mai participat, ca voluntari, elevi ai liceului Teoretic „Ioan Buteanu”, angajați ai ABA Someș Tisa, jandarmi, primarii din Șomcuta Mare și Mireșul Mare și localnici.

Joi, 4 Aprilie, 2019 - 18:35

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, a efectuat joi o vizită de lucru în județul Satu Mare, alături de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, și directorul general al RNP Romsilva, Gheorghe Mihăilescu.

Miercuri, 3 Aprilie, 2019 - 10:50

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a inspectat astăzi zona Copșa Mică, din județul Sibiu, acolo unde Regia Națională a Pădurilor-Romsilva derulează un proiect de reconstrucție ecologică. 

Joi, 28 Martie, 2019 - 18:00

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, a inspectat astăzi zona Copșa Mică, din județul Sibiu, acolo unde Regia Națională a Pădurilor-Romsilva derulează un proiect de reconstrucție ecologică.

Joi, 28 Martie, 2019 - 15:05

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, efectuează, joi 28 martie, o vizită de lucru în județul Sibiu.

Subscribe to Ioan Deneş