Marţi, 18 Februarie, 2020 - 20:32

Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti realizează, după deschiderea Blocului Operator Central, operaţii la pacienţi epileptici selectaţi, care presupun implantare intracerebrală de electrozi, pentru delimitarea şi îndepărtarea focarului epileptic, ducând astfel la reducerea crizelor, potrivit news.ro.

Marţi, 18 Februarie, 2020 - 11:11
la Spitalul Universitar de Urgență București

Deschiderea Blocului Operator Central de la Spitalul Universitar de Urgență București a permis medicilor să realizeze și operații de implantare intracerebrală de electrozi pentru delimitarea și ablația focarului epileptic.
SUUB este singurul centru din România unde pacienții epileptici sunt selecționați în cadrul Programului Național de Epilepsie Farmacorezistentă pentru a fi tratați prin proceduri microchirurgicale sau prin neurostimulare. 

Joi, 22 Martie, 2018 - 13:53

Revista Politici de Sănătate, împreună cu Asociația Pacienților cu Epilepsie din România (ASPERO), organizează pe 26 martie 2018, la ora 13.00, conferința de presă organizată, la hotel Ramada Majestic, cu ocazia Purple Day - Ziua Mondială a Epilepsiei.

Subscribe to Ioana Mîndruță