Vineri, 25 Ianuarie, 2019 - 18:34

Preafericitul Patriarh Daniel ar putea fi numit cetăţean de onoare al Capitalei, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB, semnat de Gabriela Firea.

„Pentru grija părintească a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel de a începe realizarea lucrării publice Catedrala Mântuirii Neamului, de o mare valoare pentru Municipiul Bucureşti, care va aduce în ansamblul ei atât Muzeul Creştinismului Românesc, căminul pentru pelerini, un centru de diagnostic şi tratament cât şi un Centru de Conferinţe, toate în incinta Catedralei noi.

Duminică, 13 Ianuarie, 2019 - 14:00

1. O „rotativă” emoțională - festivitatea de la Ateneu / 2. Ping pong cu miniștri între Cotroceni și Victoria / 3. Codruța plânge la CEDO drepturile omului / 4. „Unitatea de elită” s-a devoalat în „grup infracțional organizat” / 5. Criza corvetelor. Suspendarea achizițiilor militare navale

Duminică, 25 Martie, 2018 - 16:14
Sute de credincioși din Iași au participat astăzi, în Catedrala Mitropolitană din Iași, la Sfânta Liturghie de Sărbătoarea Bunei Vestiri

Sute de credincioși din Iași și din alte zone ale Moldovei au participat astăzi, în Catedrala Mitropolitană din Iași, la Sfânta Liturghie de Sărbătoarea Bunei Vestiri, urmată de Proclamarea solemnă a canonizării Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv, Mitropolitul Moldovei, și a Sfântului Gheorghe Pelerinul. La eveniment au participat Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, precum și numeroși ierarhi, clerici și reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale.

 

Subscribe to Daniel, patriarh