Joi, 19 Noiembrie, 2020 - 13:03

Prima ediţie, care trebuia să se întâmple în faţa marelui ecran din Cluj-Napoca,
s-a mutat în online, cu invitaţi speciali şi specialişti din domeniul psihanalizei

Prima ediţie a Festivalului de Psihanaliză şi Film Cluj va fi organizată online, în perioada 27-29 noiembrie 2020, sub genericul "Pandemia = Solidaritate?".

Evenimentul va fi moderat şi cine-interpretat de criticul de film Irina-Margareta Nistor, care este şi directorul festivalului.

Vineri, 30 Octombrie, 2020 - 13:39

Pandemia la Feminin: Irina-Margareta Nistor aduce filme şi invitaţi speciali

Începutul lunii noiembrie aduce filme şi invitaţi la Ateneul Naţional din Iaşi, prin Festivalul Internaţional de Psihanaliză şi Film "Ecranul şi Divanul". Ediţia a doua a festivalului se desfăşoară în condiţii speciale, sub genericul Pandemia la feminin.

Invitatul special al ediţiei este Andrea Sabbadini, directorul European Psycholoanalytic Film Festival (Londra, Marea Britanie).

Luni, 19 August, 2019 - 12:30

Centenarul Filmului Românesc ajunge la Feldioara cu Irina-Margareta Nistor şi vizionări de neratat pe marele ecran Asociaţia ARTIS din Iaşi continuă caravana demarată în 2018, cu ocazia Centenarului Marii Uniri

Centenarul Filmului Românesc, proiect iniţiat în 2018, la Iaşi, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, continuă seria de proiecţii de filme româneşti, cu o nouă destinaţie: localitatea Feldioara, din judeţul Braşov, Transilvania. Localitatea este foarte ofertantă din punct de vedere turistic, iar Centenarul Filmului Românesc adaugă partea filmică, de neratat.

Marţi, 28 Mai, 2019 - 13:53

Cea de-a X-a ediţie a festivalului va avea în prim plan retrospectiva carierei cinematografice a actorului care le-a dat viaţă lui Luncan, Mărgelatu sau Harap-Alb
Proiecţiile vor avea loc în cinci spaţii, printre care şi în Piaţa Unirii din Iaşi
Festivalul se bucură şi în acest an de sprijinul Irinei Margareta Nistor, în calitatea sa de ambasador cultural

Subscribe to Irina-Margareta Nistor