Duminică, 16 Decembrie, 2018 - 20:46
Avertismentul președintelui PSD pentru procurorul Jean Uncheșelu

 Liviu Dragnea a declarat duminică, în ședința Consiliului Național PSD, că are cunoștință de noi dosare penale pe numele său și al lui Călin Popescu Tăriceanu. În ceea ce îl privește,ar fi vorba de vizita pe care a făcut-o în SUA în ianuarie 20117, la învestirea lui Donald Trump. 
În discursul de o oră și jumătate, a relatat că pe numele său a mai fost întocmit un dosar penal, care “ajunge” la un ambasador. Care n-ar putea fi altcineva decât George Maior.

Duminică, 17 Iunie, 2018 - 14:00

1. Tăriceanu, atac frontal la Comisie - „sponsorul” statului paralel / 2. Iohannis în rolul lui Ludovic al XIV-
lea: „Statul sunt eu!” / 3. Dilemă hamletiană pentru Coaliție: „A fi sau a nu fi...suspendat!" / 4. Șef nou la
SIE din „rezerva de cadre” a PSD / 5. Afront letal pentru Kovesi: Ghiță achitat! 

Vineri, 15 Iunie, 2018 - 08:47

A fost o zi de șoc și groază pentru DNA. Mai întâi, pentru că celebrul Ghiță a fost achitat în primă instanță de mai multe infracțiuni, între care și ...conducerea fără permis! Vă dați seama cât de competenți sunt procurorii respectivi (din unitatea de elită) dacă nu au reușit să aducă probe nici măcar pentru conducerea fără permis? STOP   Evident, asta nu înseamnă să nu înseamnă că Ghiță ar fi curat ca lacrima.

Joi, 14 Iunie, 2018 - 20:34
Jean Uncheșelu, Marius Bulancea și Paul Dumitru vor fi judecați din nou

ÎCCJ a admis recursul Inspecției Judiciare împotriva hotărâririi Secției pentru procurori din 2017, prin care procurorii DNA, Jean Uncheșelu, Marius Bulancea și Paul Dumitru au scăpat de acțiunea disciplinară deschisă pentru că şi-ar fi exercitat funcţia cu gravă neglijenţă în ancheta OUG 13.

Subscribe to Jean Uncheșelu