Joi, 5 Noiembrie, 2020 - 12:20

Camera Notarilor Publici Bucureşti lansează astăzi un concurs de eseuri cu ocazia împlinirii a 25 de ani de notariat public în România. Concursul este adresat tuturor studenţilor de la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti şi îşi propune să descopere viziunea viitoarelor generaţii de specialişti asupra modului de adaptare a domeniului notarial la era digitală.

Miercuri, 22 Iulie, 2020 - 13:09
Laura Badiu: „Vremea pandemiei ne-a arătat unele fațete ale realității”

Aflat în cel de-al 14-lea an de existență, „Buletinul de București”, publicație editată de Camera Notarilor București, își reîntâlnește cititorii fideli, din breaslă si din afara ei, în plină pandemie, dar cu un tonus optimist și provocator printr-o dublă ediție - în premieră și online -  al cărei sumar este este dedicat nu doar în referințelor profesionale,.ci și  evocării unor subiecte de cultură generală care preocupă mediul notarial.

Ediția este deschisă printr-un mesaj sugestiv pe care Laura Badiu, președintele Camerei, îl adresează cititorilor revistei:

 

Marţi, 17 Decembrie, 2019 - 17:38

Evoluția noțiunii de „cadou” pentru o societate tot mai materialist-nedialectică precum a noastră merge în direcția strictei  utilități valorice a acestuia. Moș Crăciun nu mai face copiilor noștri cadouri de suflet, ci unele care sunt evidențiate de zerourile în euro, iar părinții sunt tot mai angrenați să intre într-o astfel de competiție. Stau în el și mă întreb ce ar zice vecinul dumneavoastră de bloc dacă i-ați bate la ușă înainte de sărbători și i-ați spune că vreți să îi faceți cadou o invitație la un concert de la Ateneu.

Sâmbătă, 16 Noiembrie, 2019 - 17:19

În zestrea Camerei Notarilor Publici București intră de astăzi o clădire cu personalitate care asigură o strălucită carte de vizită atât notariatului public bucureștean, cât și întregului notariat public românesc.

Vineri, 25 Octombrie, 2019 - 20:07
Notarii bucureșteni, alături de catățeni

A fost ziua ușilor deschise la Camera Notarilor București. „Este o figură de stil - de fapt ușile notariatelor sunt deschise practic permanent, nu doar pe 25 octombrie” - a dorit să precizeze Laura Badiu, președinta Camerei bucureștene, domnia sa garantând că toți cei peste 750 de - câți numără Camera - sunt pregătiți să răspundă solicitărilor cetățenilor nu doar în relația contractuală. „Dorim ca oamenii să vadă în noi niște parteneri, în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Marţi, 2 Aprilie, 2019 - 13:49
Au plantat la pădurea Pustnicu peste 1000 de puieți

În cadrul ”Lunii plantării arborilor” (15 martie – 15 aprilie), sâmbătă, 14 aprilie 2018, notarii din Camera București au participat la o nouă acțiune de plantare din Pădurea Pustnicu, în județul Ilfov.

Marţi, 26 Martie, 2019 - 09:31
Cu sprijinul Editurii Curtea Veche și a World Vision România

„Rata abandonului școlar în mediul rural a atins cote îngrijorătoare. Copiii nu merg la școală pentru că nu au haine, cărți și mâncare; potrivit statisticilor, unul din doi copii din mediul rural trăiește în pragul sărăciei. Copiii de azi sunt adulții de mâine, sunt cei pe care se va baza această societate, implicit noi.

Duminică, 24 Martie, 2019 - 13:00
La Auditorium Pallady

 Auditorium Pallady, unul dintre cele mai moderne și mai funcționale edificii destinate manifestărilor publice, a găzduit lucrările Adunării Generale a Camerei Notarilor București.

Miercuri, 20 Martie, 2019 - 15:11
Acțiune caritabilă promovată de notarii bucureșteni

„Rata abandonului școlar în mediul rural a atins cote îngrijorătoare. Copiii nu merg la școală pentru că nu au haine, cărți și mâncare; potrivit statisticilor, unul din doi copii din mediul rural trăiește în pragul sărăciei. Copiii de azi sunt adulții de mâine, sunt cei pe care se va baza această societate, implicit noi.

Duminică, 23 Decembrie, 2018 - 16:18

Uniunea Națională și Camera București ale Notarilor Publici au dorit să facă un cadou (cultural) de Crăciun, colegilor, famililor acestora, colaboratorilor și prietenilor. Alegerea s-a oprit - inspirat - asupra unui regal muzical, sub cupola templului culturii care este Ateneul Român.

Duminică, 21 Octombrie, 2018 - 19:22
Show cultural de excepție organizat de Camera Notarilor București

Este, dacă nu mă înșel, al treilea an consecutiv în care Camera Notarilor București oferă membrilor săi, familiilor și prietenilor o gală culturală prin care sunt omagiate evenimente sau valori naționale. Gala din acest an, găzduită de Sala Radio, a marcat așa cum se cuvine cel mai important eveniment al lui 2018 -Centenarul Marii Uniri - printr-un program de o excepțională calitate intelectuală.

Subscribe to Laura Badiu