Marţi, 7 Iulie, 2020 - 09:17

Au rămas 10 săptămâni până la startul ediției a 5-a a Ultramaratonului Autism 24 de ore Marea Neagră. Pentru prima dată în istoria competiției, evenimentul nu se va mai desfășura pe nisipul din stațiunea Mamaia, ci va avea loc în 30 de orașe din întreaga țară.

Joi, 14 Noiembrie, 2019 - 11:22

Synevo România, cea mai importantă companie pe piața laboratoarelor și centrelor de diagnostic medical, aniversează 25 de ani de activitate, interval în care rețeaua a cunoscut o dezvoltare rapidă. Astăzi, Laboratorul Central de Referință, o investiție de zece milioane de euro în faza inaugurării, oferă servicii de diagnostic pacienților din cinci țări diferite din Europa de Est. În fiecare lună în laboratoarele Synevo din România sunt preluate și analizate probe de la peste un sfert de milion de persoane. 

Luni, 20 Mai, 2019 - 09:35

Synevo România, liderul pieței locale de servicii de diagnostic de laborator, a făcut publice, în cadrul unei vizite în Laboratorul Central Synevo, date despre numărul și tipologia testelor realizate pe parcursul anului 2018. Astfel, peste 2,9 milioane români au accesat serviciile laboratoarelor Synevo, iar numărul total de teste efectuat a fost de 16,4 milioane, în creștere cu 9% față de anul anterior.

Luni, 7 Mai, 2018 - 13:17

Synevo, liderul pieței locale de servicii de laborator, a lansat în Constanța primul centru din rețeaua din România de recoltare dedicat exclusiv copiilor și femeilor însărcinate, aceasta fiind a patra unitate de acest tip lansată la nivel internațional de Synevo. 

Subscribe to Laurențiu Luca