Joi, 16 August, 2018 - 20:21
„Atrag atenţia asupra pericolului legat de stimularea economică a creşterii de porcine în zone în care riscurile de Pestă Porcină Africană devin endemice”,

Despăgubirea pentru persoanele şi fermele afectate de pesta porcină africană se acordă doar temporar, ca măsură de ultim resort, a transmis comisarul european pentru Agricultură, Phil Hogan, într-o scrisoare adresată ca răspuns la solicitarea europarlamentarului român Laurenţiu Rebega.

Joi, 16 August, 2018 - 10:42
Update: Comisarul european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Phil Hogan, spune că schema europeană de ajutor de criză nu poate fi accesată de fermierii români

Update: Comisarul european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Phil Hogan, spune că schema europeană de ajutor de criză nu poate fi accesată de fermierii români afectaţi de pesta porcină africană pentru că reprezintă o „măsură de ultim resort”.

Miercuri, 4 Iulie, 2018 - 10:47

Europarlamentarul Laurenţiu Rebega a cerut Comisiei Europene să acorde sprijin financiar fermierilor ale căror gospodării sunt afectate de pesta porcină.

Joi, 3 Mai, 2018 - 13:05

Miercuri, 2 mai 2018, în cadrul Ședinței Plenare de la Bruxelles, reprezentanții Comisiei Europene au prezentat planul pentru următorul Cadru Financiar Multianual (CFM) din  perioada 2021-2027.  

Vineri, 2 Martie, 2018 - 14:54

În intervenția sa de ieri din Parlamentul European, europarlamentarul Laurențiu Rebega a luat apărarea Poloniei împotriva votului de sancționare a acestui stat care a avut loc în plenul de la Bruxelles, potrivit stiripesurse.ro.

Joi, 18 Ianuarie, 2018 - 17:44

De curând, am întrebat Comisia Europeană ce măsuri specifice va lua pentru a preveni şi combate traficul ilegal de persoane pe Marea Neagră?

Subscribe to Laurenţiu Rebega