Luni, 15 Iunie, 2020 - 12:21

În semn de recunoștință pentru eforturile depuse de medicii implicați în lupta împotriva Covid-19, Grupul Eurolines, deținut de Dragoș Anastasiu, a oferit sejururi gratuite în Deltă și la munte unui număr de 20 de doctori și familiilor acestora. Sejururile de relaxare sunt la Green Village 4* Resort din Sfântu Gheorghe, Delta Dunării, și în resortul Valea Verde din satul Cund, județul Mureș. 
Inițiativa Grupului Eurolines a fost transmisă Ministerului Sănătății, care a acceptat să sprijine acest demers și a stabilit legătura cu doctorii care beneficiază de vacanțe.

Joi, 30 Aprilie, 2020 - 12:21

Majoritatea turiștilor care rezervaseră minivacanțe în Deltă de 1 Mai au preferat să și le reprogrameze, în general, după 1 iunie, și mai puțin de 10% dintre ei și-au anulat sejururile, potrivit unui studiu al Green Village, resort din Sfântu Gheorghe deținut de omul de afaceri Dragoș Anastasiu. Complexul ar fi avut toate cele 180 de locuri ocupate atât în perioada sărbătorilor pascale, cât și în minivacanța de 1 Mai.

Marţi, 3 Martie, 2020 - 13:02

Într-o perioadă în care unii turiști români anulează vacanțe externe și sunt reticenți în a călători în general, hotelurile și pensiunile din Delta Dunării sunt rezervate aproape integral de Paște și 1 Mai. Zilnic, se fac rezervări în Deltă pentru lunile aprilie și mai și chiar pentru sezonul estival, potrivit reprezentanților Green Village, resortul din Sfântu Gheorghe deținut de omul de afaceri Dragoș Anastasiu.

Subscribe to Liliana Șmira