Duminică, 5 Mai, 2019 - 12:18

Secţia pentru procurori în materie disciplinară din CSM îi judecă miercuri pe procurorii Laura Codruţa Kovesi, Lucian Onea şi Marius Iacob în trei dosare în care sesizarea aparţine Inspecţiei Judiciare. Pentru fosta şefă a DNA, Inspecţia a sesizat CSM în două dosare, din care unul alături de Iacob.

Joi, 7 Martie, 2019 - 19:12

 În ziua în care Parlamentul European a anunțat că o susține pentru șefia Parchetului European, Kovesi a fost pusă, oficial, sub urmărire penală în al doilea dosar, potrivit unor surse judiciare care precizează că Laura Codruţa Kovesi a fost denunţată de Mircea Negulescu, fost procuror la DNA Ploieşti. România TV transmite că şi Lucian Onea, fostul şef DNA Ploieşti, ar fi scris un denunţ împotriva lui Kovesi,informație care nu a putut fi confirmată.

Duminică, 20 Ianuarie, 2019 - 14:00

1. Dăncilă a prezentat la Strasbourg, unei săli goale, prioritățile președinției române / 2. CSM respinge arestarea lui Onea și Portocală-doar îi revocă / 3. Recursul compensatoriu: Legea „Prună”a fost validată de cel care cere acumsoluții urgente” de la Guvern / 4. Anchetă la CEO / 5. Vizită-fulger, misterioasă a premierului la Tel Aviv

Marţi, 15 Ianuarie, 2019 - 12:15

Secţia pentru procurori a CSM a admis, marţi, cererea DNA privind revocarea din funcţia de procuror a fostului şef al DNA Ploieşti Lucian Onea, cercetat într-un dosar aflat la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, conform unor surse judiciare.

Duminică, 13 Ianuarie, 2019 - 14:00

1. O „rotativă” emoțională - festivitatea de la Ateneu / 2. Ping pong cu miniștri între Cotroceni și Victoria / 3. Codruța plânge la CEDO drepturile omului / 4. „Unitatea de elită” s-a devoalat în „grup infracțional organizat” / 5. Criza corvetelor. Suspendarea achizițiilor militare navale

Duminică, 13 Ianuarie, 2019 - 08:25

După momentul de vârf al festivităților de preluare a președinției rotative de la Ateneu s-a instalat calmul.

Vineri, 11 Ianuarie, 2019 - 20:50
Onea, Negulescu și alți patru procurori - investigați

Sectia de investigare a infractiunilor din justitie din cadrul Parchetului General a extins acuzatiile pentru procurorii de la DNA Ploiesti, acestia fiind acuzati de constituire de grup infractional organizat. Toata sectia DNA Ploiesti este acuzata, spun surse judiciare.

Fostul sef DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procuror Mircea Negulescu au fost, vineri, audiati la Sectia de ancheta a magistratilor din cadrul Parchetului General, dupa ce, joi, alti patru procurori din cadrul filialei au fost de asemenea audiati.

Joi, 10 Ianuarie, 2019 - 13:38

Solicitarea avizului de revocare din funcţia de procuror DNA a lui Lucian Onea a fost transmisă Secţiei de procurori a CSM, a anunţat joi DNA.

Joi, 10 Ianuarie, 2019 - 13:11

Procurorul şef adjunct DNA Călin Nistor, care asigură conducerea Direcţiei, a trimis, joi, Secţiei de procurori a CSM solicitarea avizului de revocare din funcţia de procuror DNA Ploieşti pentru Lucian Onea şi cereri de încetare a activităţii pentru încă trei procurori de la aceeaşi structură.

Vineri, 28 Septembrie, 2018 - 10:09

Neprietenii președintelui fac mare caz de faptul că la New York acesta a ținut o cuvântare în fața unei săli aproape goale, la adunarea generală ONU. N-a fost o excepție. Asta este soarta celor de pe banca „rezervelor”, sălile pline fiind rezervate titularilor care marchează pe scena internațională STOP  La fel și cu întâlnirile bilaterale. Te vezi cu cine poți și nu e ocupat.

Joi, 27 Septembrie, 2018 - 14:50

Secția pentru Procurori a CSM a decis, joi, suspendarea din magistratură a procurorilor Lucian Onea și Mircea Negulescu. Măsura vine la doar o zi după ce li s-a permis să își reia activitatea.

Decizia a fost luată după ce procurorul de caz a dispus o nouă măsură a controlului judiciar, după ce cea anterioară a expirat. Printre interdicții este și cea de a profesa.

Lucian Onea a anunțat că va contesta măsura preventivă, considerând-o nelegală și abuzivă.

Duminică, 5 August, 2018 - 14:00

Duminică, 5 August, 2018 - 00:53

1. Premieră națională; se taie din bugetele serviciilor!!! / 2. Fifor - cât pe ce să declanșeze al treilea război mondial!  / 3. Iohannis contestă la CCR... concediul lui Dăncilă!  / 4. Nababul Vlasov, lichidatorul Camerei de Comerț - încă o condamnare​​​​​​​ ​​​​​​​ / 5. Onea - primul „procuror de elită” din DNA, suspendat

Marţi, 31 Iulie, 2018 - 11:47

Vlad Cosma a spus referitor la acuzaţiile lui Mircea Negulescu potrivit cărora el ar fi ticluit probele în dosarul în care a fost pus sub control judiciar, că vrea o confruntare cu acesta şi cu Lucian Onea.

Duminică, 29 Iulie, 2018 - 14:00

1. Nominalizarea de către Departamentul de Stat a noului ambasador al Statelor Unite / 2. Respingerea candidaturilor la șefia DNA de catre Toader / 3. Punerea sub control judiciar a „procurorilor de elită” Onea și Negulescu / 4. Serbia refuză extrădarea lui Ghiță din motive de „persecuție politică” / 5. Pesta porcină africană asediază România, cu victime în efective și politică

Joi, 26 Iulie, 2018 - 09:57

Anunțul schimbării sale la făcut pe ambasadorul Klemm să renunțe la participarea la evenimentul inaugurării Casei Solare EfDN Signature, unde era invitat Iohannis, trimițând în locul său pe David Schlaeffer, șeful Misiunii Diplomatice.

Miercuri, 25 Iulie, 2018 - 12:12

Doi procurori de la DNA Ploiești, Lucian Onea și Mircea Negulescu, au fost puși sub control judiciar de către procurorii de la ÎCCJ în dosarul deschis ca urmare acelei plângeri pe care deptuatul Cosma a făcut-o pe numele lor, informează antena3.ro

De asemenea, procurorii i-au interzis lui Lucian Onea să mai lucreze la dosarul lui Vlad Cosma, conform sursei citate.

 

Marţi, 22 Mai, 2018 - 10:15

Șeful Direcţiei Naţionale Anticorupţiei Ploieşti, Lucian Onea, s-a prezentat, marţi, la Parchetul General, unde ar fi fost citat în calitate de suspect într-un dosar. 

Şeful DNA Ploieşti ar fi fost pus sub urmărire penală într-un dosar privind falsificarea unor liste cu martori în cadrul unei anchete. Aceasta ar fi la prima audiere.

Fostul deputat Vlad Cosma a depus pe 9 februarie o plângere împotriva procurorilor Giluela Diaconu, Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu. Cosma îi acuză pe procurori de compromiterea intereselor justiţiei.

Vineri, 6 Aprilie, 2018 - 00:06

Invitat pentru o a doua rundă de spovedanii la Comisia SRI, fostul director adjunct Coldea a pogorât precum Isus printre păcătoși dând lecții de antivulnerabilitate și de patriotism STOP  Părea că nu a realizat că nu mai este nici director și nici angajat, ci doar un pensionar care-și închipuie că are o misiune sacră STOP  În apărarea protocoalelor a emis  teoria că și Europa, și NATO n-ar mai putea funcționa  fără astfel de înțelegeri oculte STOP  La final a emis o parabolă prin care prevestea o soartă tristă celor care nu-și prețuiesc apă

Joi, 5 Aprilie, 2018 - 17:36
Pentru exercitarea funcţiei cu rea credinţă

"Inspecţia Judiciară a exercitat acţiunea disciplinară faţă de:

Miercuri, 28 Martie, 2018 - 11:57

Șeful DNA Ploiești, Lucian Onea, s-a prezentat, miercuri dimineață, la sediul Inspecției Judiciare pentru audieri după dezvăluirile lui Vlad Cosma.

Inspecţia Judiciară a dispus începerea cercetării disciplinare a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti, Lucian Onea, după plângerea lui Vlad Cosma.

Marţi, 20 Martie, 2018 - 22:58

 A venit primăvara! Un echinocțiu cu ninsoare polei și ger. Aiureala asta meteorologică se potrivește mănușă cu tot ce se întâmplă în țara asta, pe dos STOP  Unde de un an nu se vorbește decât de justiție, cum trebuie ea perfecționată sau lăsată așa cum e STOP  Apropo: primele trei legi modificate au fost aprobate de Cameră și urmează să meargă la Senat.

Marţi, 20 Martie, 2018 - 17:01

Inspecţia Judiciară a dispus începerea cercetării disciplinare a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti, Lucian Onea.

"Pe rolul Inspecţiei Judiciare au fost identificate 10 lucrări, în etapa verificărilor prealabile, având ca obiect activitatea sau conduita procurorilor de la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti", au precizat Inspecţia Judiciară pentru Știri pe Surse.

Subscribe to Lucian Onea