Marţi, 4 Iunie, 2019 - 21:14
„China cea de taină” - reportaje de călătorie

Duminică, in ultima zi a Târgului de carte Bookfest, cunoscuta realizatoare de televiziune Marina Almășan si-a lansat, in cadrul Editurii Corint,  cea de-a zecea carte. Este vorba de “China cea de taină” , o inspirată culegere de reportaje inedite și fotografii din călătoriile Marinei la Beijing, Shanghai , Xi’an și Chongqing, unele din cele mai mari orașe ale Chinei.

Miercuri, 8 Mai, 2019 - 10:55
Documentar despre China al Marinei Almășan „refuzat” printr-o decizie a PDG

Nici nu s-au stins bine  ecourile declanșate de lansarea ultimului Raport FreeEx al libertății de exprimare din România în care președintele-general al Societății Române de Televiziune - SRTV, Doina Gradea, are alocat un întreg capitol, că un nou conflict a izbucnit  în această instituție publică de presă.

 

Marţi, 7 Mai, 2019 - 13:51

Nici nu s-au stins bine ecourile declanşate de lansarea ultimului Raport FreeEx al libertăţii de exprimare din România în care preşedintele-general al Societăţii Române de Televiziune - SRTV, Doina Gradea, are alocat un întreg capitol, că un nou conflict a izbucnit în această instituţie publică de presă. 

Vineri, 19 Aprilie, 2019 - 17:46

Ieri, la Institutul Cultural Român, în prezența a 100 de invitați speciali, realizatoarea tv Marina Almășan și-a lansat cea de-a zecea carte : “China cea de taină”, un jurnal de călătorie publicat de Editura Corint, în care autoarea adună reportajele sale, din marile orașe ale Chinei, unde a călătorit în ultimii ani. Cartea are atașat un DVD cu filmul documentar “Chongqing, un oraș cât două Românii”, dedicat celui mai mare oraș al Chinei, având o populație de 32 de milioane de locuitori. 

Luni, 15 Aprilie, 2019 - 10:52
Un jurnal de călătorie, cu prilejul aniversării a 70 de ani de relații diplomatice România - China

Joi, 18 aprilie, la ora 15 are loc lansarea ultimului „jurnal de călătorie” al Marinei Almășan: „China cea de taină”. Evenimentul care omagiază aniversarea a 70 de ani de relații diplomatice româno-chinreze va avea loc la ICR (aleea Alexandru 28) și va fi onorat de prezentări făcute de Alex Stefănescu, Cristina Romilă, Lucian Avramescu, Ecaterina Voinea și Corneliu Vișoianu

Marţi, 6 Noiembrie, 2018 - 20:12
Însemnări de călătorie

Călătoare neobosită pe meridiane, Marina Almășan rămâne fidelă crezului său: acela de a împărtăși aceste experiențe unice celor care (încă) nu le-au parcurs. De data aceasta reputata „femeie de televiziune” ( parcă nu prea merge să-i zici „om”) a explorat unul dintre cele mai mici teritorii statale ale Europei - Ducatul luxemburg.

Subscribe to Marina Almășan