Miercuri, 2 Mai, 2018 - 10:57

Mark Zuckerberg a anunţat că va lansa un serviciu de matrimoniale pentru platforma de socializare online Facebook, într-o conferinţă care a avut loc marţi, în San Jose, California, informează AFP.

"Va fi pentru a construi relaţii reale, pe termen lung, nu doar pentru aventuri de o noapte", a spus Zuckerberg, care a punctat că aproximativ 200 de milioane de utilizatori Facebook pretind că sunt singuri.

Prin noul serviciu, care va fi unul gratuit, utilizatorii vor putea să îşi creeze un profil "matrimonial" separat, care nu va fi vizibil pentru prietenii din reţea.
 

Miercuri, 18 Aprilie, 2018 - 23:19

Deputații europeni i-au solicitat CEO-ul Facebook, Marc Zuckerberg, să vină în plenul Parlamentului European şi să dea explicaţii referitoare la utilizarea abuzivă a datelor cu caracter personal ale cetățenilor europeni care sunt înscrişi în reţeaua Facebook
 

Vineri, 12 Ianuarie, 2018 - 10:33

Mark Zuckerberg a anunţat o modificare de paradigmă a algoritmului care stabileşte ce tipuri de postări sunt afişate cu prioritate utilizatorilor Facebook.

După modificarea algoritmului de rankare, Facebook ar arata mai mult ca o comunitate, în care prietenii să discute mai multe teme de interes, decât ca un panou simplu cu ştiri.
Adică, vor fi vizibile mult mai multe postări personale ale prietenilor, iar tot ceea ce înseamnă reprezintă conţinut public, inclusiv cel video, devine dintr-o dată mult mai puţin interesant pentru Facebook.

Subscribe to Mark Zuckerberg