Vineri, 18 Ianuarie, 2019 - 14:19

Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Mihai Dan Chirică, a înmânat Vineri, 18 ianuarie, în cadrul unei ceremonii desfășurate la M.Ap.N., Certificatul Record Național „Cel mai mare steag național aeropurtat” – 800 de metri pătrați și i-a conferit Emblema de Onoare a Armatei României colonelului Neculai Nuțu.

Duminică, 7 Octombrie, 2018 - 14:00

1. Jihadul primăriței din Voluntari împotriva „dictatorului” din Alexandria / 2.Trei mări și un ocean - summit pe „persoană fizică” / 3. Angajament sinucigaș al lui Dragnea: legea Offshore nu se modifică!

Miercuri, 26 Septembrie, 2018 - 10:28

Mihai Dan Chirică, secretar de stat în MAI, s-a prezentat miercuri dimineaţă la sediul Parchetului General pentru a fi audiat în dosarul protestului din 10 august.

Mihai Dan Chirică arefuzat să facă declaraţii de presă, la sediul Parchetului General.

Săptămâna trecută, Mihai Dan Chirică a fost pus sub acuzare de procurorii militari, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi participaţie improprie la purtare abuzivă.
 

Sâmbătă, 7 Iulie, 2018 - 08:39

În data de 6 iulie a.c., la sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc o ședință operativă convocată de secretarul de stat dr. Raed Arafat și secretarul de stat Mihai Dan Chirică la care au participat în sistem videoconferință prefecții din județele vizate de avertizările hidro-meteorologice care vor intra în vigoare începând de sâmbătă.

 

Subscribe to Mihai Dan Chirică