Miercuri, 11 Iulie, 2018 - 17:30

Deputatul Emanuel Ungureanu s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la sediul DNA, pentru a depune un denunţ pe numele medicului Mihai Lucan (FOTO). Ungureanu îl acuză pe medic de abuz în serviciu, luare de mită şi delapidare.

Vineri, 12 Ianuarie, 2018 - 16:09

Medicul Mihai Lucan a fost plasat în arest la domiciliu, au decis, vineri, magistrații Curții de Apel.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat vineri contestaţia depusă de DIICOT împotriva deciziei de lăsare în libertate a medicului Mihai Lucan, acuzat într-un dosar de delapidare a Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca, cu un prejudiciu de cinci milioane de lei.

Vineri, 5 Ianuarie, 2018 - 16:38

Fiul medicului chirurg Mihai Lucan este audiat de procurorii DIICOT. Joi seara, în acelaşi dosar, a fost chemat și Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog. 

Cel mai probabil se va trece și la desigilarea probelor ridicate la percheziții. 

Sâmbătă, 23 Decembrie, 2017 - 11:27

 O veritabilă bombă - deocamdată doar de presă - s-a dovedit lista persoanelor pentru care s-a dispus urmărirea „audio” de către DNA în 2014, făcută publică de către colonelul disident Dragomir . Este o dovadă concretă a modului de lucru al „binomului” și al caracterului polițist al statului paralel STOP  Act de eroism sau bătaie de joc? Cum poate fi interpretată depunerea a 6000 (!) de amendamente la buget de către șturlubaticul partid USR? STOP  Bugetul a ieșit din Parlament așa cum a intrat.

Vineri, 22 Decembrie, 2017 - 14:01

"Percheziţiile din casa celebrului medic  au scos la iveală sume ameţitoare. După 36 de ore de percheziţii, Lucan şi fiul său au fost reţinuţi de procurorii DIICOT pentru delapidare şi constituire de grup infracţional organizat", scrie www.stiripesurse.ro

Subscribe to Mihai Lucan