Luni, 16 Noiembrie, 2020 - 12:36

Forty Management a demarat procesul de selecție internațională a componentei hoteliere, din Central District Lagoon City

Primul proiect din Europa Centrală și de Est tip ”green resort”, cu eficiență energetică auto-susținută prin surse independente, regenerabile

 

Joi, 15 Octombrie, 2020 - 14:00
Își cumpărase o vilă din subvenția acordată de AEP

Deputatul Mircea Draghici, fost trezorier al PSD, a fost condamnat joi, 15 octombrie, la cinci ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de utilizare a subventiilor in alte scopuri decat acelea pentru care au fost acordate si pentru delapidare. Sentinta a fost data de Inalta Curte si poate fi contestata cu apel.

Marţi, 11 Februarie, 2020 - 18:00

Mircea Drăghici, fost trezorier al PSD, a anunţat, marţi, că a demisionat din partid şi va activa ca deputat neafiliat.

Joi, 25 Iulie, 2019 - 15:17

Mircea Drăghici, fostul trezorier al PSD, a fost trimis în judecată la Înalta Curte.

Procurorii DNA l-au acuzat de delapidare.

Potrivit anchetatorilor, Drăghici și-ar fi luat o vilă lângă București cu 380 de mii de euro, banii partidului veniți de la buget.

Fostul trezorier al PSD a declarat de mai multe ori că este nevinovat.

Potrivit DNA, PSD nu s-a constituit încă în parte civilă în proces.

Vineri, 14 Iunie, 2019 - 20:36
Omul lui Dragnea fusese propus ministru

Viorica Dăncilă vrea audit financiar intern la PSD pentru a verifica felul în care au fost cheltuiţi banii de către partid. Într-una dintre şedinţele PSD, Mircea Drăghici a prezentat, înainte să demisioneze din funcţia de trezorier al partidului, o listă a cheltuielilor pe organizaţii din acest an inclusiv cele din campania electorală. Tot atunci, Viorica Dăncilă a spus că vrea să fie informată cu privire la cheltuielile care se fac în PSD.

Miercuri, 5 Iunie, 2019 - 14:39

Viorica Dăncilă PSD a luat act de demisia lui Mircea Drăghici din funcția de trezorier al partidului, după ședință BNP al PSD.

Mircea Drăghici făcea parte din vechea echipă a lui Liviu Dragnea.

Miercuri, 24 Aprilie, 2019 - 13:16

La solicitarea reprezentaților mass media, Biroul de Informare și Relații Publice al DNA este abilitat să transmită următoarele: 

Duminică, 24 Februarie, 2019 - 14:00

1. Iohannis atacă „la baionetă” „Bugetul rușinii naționale” / 2. Lazăr respinge - surprinzător - cererea de recuzare a lui Kovesi / 3. „Favorita” Bruxelles-ului, pe locul 2-3 după votul ambasadorilor pentru europrocuror șef / 4. Președintele semnează „ca primarul” noile propuneri de miniștri, fără a le mai studia / 5. Viitorul luminos al lui Teodorovici

Luni, 18 Februarie, 2019 - 12:00

Premierul Viorica Dăncilă i-ar fi trimis, luni, o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, în care îl anunţă oficial despre retragerea candidaturii lui Mircea Drăghici de la Ministerul Transporturilor, conform unor surse guvernamentale.

Duminică, 6 Ianuarie, 2019 - 14:00

1. Președintele în zodia refuzurilor / 2. Toader nu poate evalua un prof de fizică / 3. Teodorovici reușește să scape de Mișa / 4. Corina Crețu pune România pe „site-ul rușinii” / 5. Iohannis nu renunță: a reconfirmat intenția de a obține al doilea mandat

Vineri, 4 Ianuarie, 2019 - 13:51

Mircea Drăghici, propus de PSD la ministerul Transporturilor, i-a transmis, vineri, preşedintelui Klaus Iohannis că a ales să refuze propunerile pentru ministere fără o analiză.

Miercuri, 28 Noiembrie, 2018 - 14:45

Trezorierul PSD Mircea Drăghici, propus la Ministerul Transporturilor, apare în două dosare aflate la Parchetul General. În urmă cu două zile, el afirma că nu a primit nicio informaţie oficială şi nici nu are cunoştinţă despre existenţa unei anchete în cazul său.

Luni, 8 Ianuarie, 2018 - 00:13

Mircea Drăghici, deputat PSD în Parlamentul României, a transmis o scrisoare către Klaus Iohannis după discursul președintelui de la CSM. 

Scrisoarea unui român către președintele său!

Domnule Președinte,

Ați participat la ședința CSM – forul suprem al magistraturii române. Aveți acest acest drept, ați mai facut-o! Este un atribut firesc, constituțional, al președintelui țării în relația cu o instutuție fundamentală a statului român.

Subscribe to Mircea Drăghici