Miercuri, 24 Iulie, 2019 - 11:23

Mega Image continuă să inoveze în retail-ul modern și inaugurează un nou concept de magazin în București – Fresh Bazar, un aprozar reinterpretat în stil urban actual, adaptat nevoilor consumatorilor precum și standardelor de calitate și prospețime din prezent. 

Noul Mega Image Freh Bazar este situat în București, strada Apusului nr. 29, bloc N19, parter și se desfășoară într-un spațiu cu design contemporan, pe o suprafață de 84 m2.

Vineri, 14 Iunie, 2019 - 11:06

Mega Image continuă și anul acesta implicarea în susținerea unei cauze extrem de importante în acest moment: nevoia de sânge. Astfel, compania își reafirmă angajamentul de a contribui la creșterea nivelului de awareness al populației cu privire la nevoia acută de sânge pentru transfuzii. Mega Image aniversează, cu această ocazie, și cel de-al treilea an de implicare activă în campanii de comunicare dedicate acestei cauze. 

Vineri, 19 Aprilie, 2019 - 11:33

Mega Image continuă să aducă inspirație la cumpărături clienților, în piețe noi, și inaugurează primul supermarket din Bacău, situat pe Calea Mărășești, nr. 104. Cu o suprafață de aproximativ 350 mp, noul supermarket va oferi locuitorilor din Bacău o experiență nouă la cumpărături, alături de o gamă variată de produse și oferte personalizate. 

Joi, 14 Martie, 2019 - 12:25

Mega Image anunță preluarea rețelei Zanfir din Vrancea, ca urmare a aprobării achiziției de către Consiliul Concurenței. Astfel, unul dintre cei mai mari retaileri locali independenți, lanțul de supermarketuri Zanfir, va consolida prin această tranzacție prezența Mega Image în zonă, urmând ca cele 10 magazine preluate să fie integrate în cadrul rețelei și transformate treptat în magazine Mega Image și Shop&Go. 

Miercuri, 4 Iulie, 2018 - 10:18

Alfa Beta și Mega Image anunţă astăzi numirea a doi Brand Presidents. Astfel, Vassilis Stavrou devine Brand President al Alfa Beta, în timp ce Mircea Moga devine Brand President al Mega Image. Ambele numiri vor avea loc începând cu 1 octombrie 2018. Vassilis Stavrou îl succede pe Leonidas Vrettakos, care se va retrage din activitate.

Subscribe to Mircea Moga