Miercuri, 8 Aprilie, 2020 - 13:14

Utilizatorii de telefoane inteligente din România sunt încurajaţi să folosească aplicaţia gratuită DreamLab, şi să contribuie, astfel, la accelerarea studiilor pentru găsirea unor tratamente împotriva virusului COVID-19, se arată într-un comunicat de presă al Vodafone România.

Luni, 3 Februarie, 2020 - 13:53

Anca Marcu devine, incepand cu data de 23 martie 2020, Director de Resurse Umane si membru al echipei executive Vodafone si UPC Romania, raportandu-i direct lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Anca Marcu o va inlocui pe Fragiski Melissa, care a decis sa paraseasca Vodafone la finalul lunii februarie 2020 pentru a urma o oportunitate profesionala externa.

Joi, 30 Ianuarie, 2020 - 12:32

Vodafone Romania a primit in mod oficial certificarea Top Employer 2020 din partea Top Employers Institute, o autoritate globala in ceea ce priveste recunoasterea excelentei in practicile organizationale de resurse umane. Aceasta nominalizare a avut loc in urma unei evaluari detaliate desfasurate pe parcursul catorva saptamani si care urmareste zece teme esentiale din politica de HR si bunele practici ale companiilor audiate, teme pe care fiecare angajator de top ar trebui sa le ia in considerare pentru asigurarea bunastarii si dezvoltarii favorabile ale salariatilor.

Marţi, 17 Septembrie, 2019 - 13:32

La o lună de la finalizarea achiziției UPC, Vodafone România lansează noi oferte concepute să adreseze nevoile tuturor clienților Vodafone și UPC, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, precum și pe cele ale clienților noi. 
Experiența angajaților Vodafone România în ceea ce privește produsele mobile și profesionalismul specialiștilor UPC în ceea ce privește serviciile TV și cele fixe se transpun acum în beneficii noi pentru clienții persoane fizice și juridice disponibile din 18 septembrie. 

Joi, 18 Iulie, 2019 - 13:12

Vodafone România salută decizia Comisiei Europene de a aproba achiziția operațiunilor locale ale UPC. Aceasta face parte dintr-o tranzacție de 18,4 miliarde de Euro între Vodafone Group și Liberty Global, prin care Vodafone Group preia activitățile companiei din Germania, Cehia, Ungaria și România. Pe plan local, această achiziție va permite Vodafone să fie un competitor și mai puternic în raport cu

Miercuri, 25 Iulie, 2018 - 09:40
A înregistrat, în total, 9.638.486 de clienți la 30 iunie 2018, o creștere cu 0,6%

Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2018, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. 
Vodafone România a înregistrat, în total, 9.638.486 de clienți la 30 iunie 2018, ceea ce reprezintă o creștere cu 0,6% față de aceeași perioadă a anului trecut. Din numărul total de clienți, 8.903.562 sunt utilizatori ai serviciilor mobile. 

Miercuri, 9 Mai, 2018 - 10:21

Vodafone Group Plc a semnat un acord pentru preluarea operațiunilor Liberty Global din România, Germania, Republica Cehă și Ungaria, în urma unei tranzacții cu o valoare totală de 18,4 miliarde de euro, ce face parte din strategia companiei de a investi semnificativ în convergență în țările din Europa în care operează. Entitatea formată în urma achiziției va permite clienților Vodafone și UPC România să aibă acces la oferte convergente de servicii mobile, de internet în bandă largă și TV, precum și la servicii dedicate persoanelor juridice.

Subscribe to Murielle Lorilloux