Luni, 29 Iulie, 2019 - 14:00

1.  O crimă odioasă dezvăluie disfuncționalități grave ale sistemului generate de lupta politică / 2. Iohannis nu a mâncat usturoi: el nu a cerut la referendum modificarea Constituției! A pus doar două întrebări... / 3. Partidele la putere își scot pe rând din jobene candidații de turul 2 / 4. Gogoașa lui Intotero: jumătate dintre români ar fi prin străinătăți! / 5. S-a dumirit și madam Gavrilescu că ar trebui „extrași” 140 de urși din nu se știe câți

Luni, 10 Iunie, 2019 - 17:10

Ana Birchall - ministrul Justiţiei, Roxana Mînzatu - ministrul Fondurilor Europene şi Natalia Intotero - ministrul pentru Românii de Pretutindeni au depus, luni, jurământul de învestitură, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

La ceremonie au mai participat premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Camerei, Marcel Ciolacu şi alţi reprezentanţi ai Guvernului.

Luni, 10 Iunie, 2019 - 10:06

Noii miniștri de la Justiție, Ana Birchall, Fonduri Europene, Roxana Mînzatu și Românii de pretutindeni, Natalia Intotero, depun luni jurământul de învestire în funcție, la Cotroceni.

Ceremonia de depunere a jurământului va avea loc luni, la ora 17:00, la Palatul Cotroceni, potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale.

Miercuri, 17 Aprilie, 2019 - 10:05

În perioada 16-19 aprilie 2019, doamna Natalia Elena Intotero, Ministrul pentru românii de pretutindeni, efectuează o vizita oficială în Israel, unde se va întâlni cu reprezentanţii comunităţilor româneşti, precum şi cu oficialităţi.

În ziua de marţi, 16 aprilie 2019, ministrul a fost primit la Reprezentanţa Patriarhiei Române din Ierusalim de părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul Aşezămintelor Româneşti din Ţara Sfântă. În cadrul întâlnirii, s-au discutat unele aspecte ale prezenţei pelerinilor români în Ţara Sfântă.

Duminică, 6 Ianuarie, 2019 - 11:34
Intotero: Vom avea, cu siguranță, pe agendă situația aceasta, pe parcursul președinției

Printr-un comunicat difuzat sâmbătă, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni consideră că indexarea alocațiilor copiilor nerezidenți ai muncitorilor din Austria nu reflectă principiul egalității și nediscriminării. Ministrul Natalia Intotero a spus că va fi discutată situația la reuniunile din cadrul Președinției Consiliului UE.

Vineri, 23 Martie, 2018 - 16:55

O delegaţie a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, condusă de ministrul Natalia Intotero, se va deplasa de urgenţă în Republica Cehă pentru a fi aproape de familiile cetăţenilor români care au murit în incidentul de la uzina chimică din localitatea Kralupy nad Vltavou, informează MRP într-un comunicat de presă.

Joi, 15 Martie, 2018 - 14:28

Copiii din stânga Prutului au prilej de bucurie. Piesele de teatru pentru copii "Nunta lui Tândală" şi "Amintiri din copilărie", jucate de actorii Teatrului "B. P. Haşdeu" din Cahul vor ajunge în şase localităţi din sudul Republicii Moldova: Cantemir, Leova, Cimişlia, Comrat, Taraclia şi Vulcăneşti.

Duminică, 11 Martie, 2018 - 14:00

Congresul PSD: Alegeri cu răspundere limitată! * Criza „imnoglobinei”: Help UE și NATO! * Diploma lui Teodorovici demolează Academia SRI * Bilanțul PG - tribună oratorică pentru Iohannis * Pe urmele lui Ceaușescu: Iohannis vrea sa-i împace pe sârbi cu kosovarii
 

Marţi, 30 Ianuarie, 2018 - 13:45

Pe site-ul Guvernului a apărut prima fotografie oficială a actualului Guvern Viorica Dăncilă.

Guvernul condus de Viorica Dăncilă a fost învestit, luni, de către Parlament, cu 282 de voturi favorabile, 136 de voturi „împotrivă” şi o abţinere.

Structura guvernului:

Luni, 29 Ianuarie, 2018 - 19:55

Update: Preşedintele României, Klaus Iohannis, a susţinut luni, 29 ianuarie a.c., la Palatul Cotroceni, o alocuţiune în cadrul ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură în funcţie a membrilor Guvernului României.

Vă prezentăm în continuare transcrierea alocuţiunii:

"Domnule Preşedinte al Senatului,

Domnule Preşedinte al Camerei Deputaţilor,

Domnule Preşedinte al Curţii Constituţionale,

Doamnă Prim-ministru,

Doamnelor şi domnilor miniştri,

Duminică, 28 Ianuarie, 2018 - 18:34

 La Melbourne, Simona Halep - epuizată de efort și de căldura insuportabilă din arenă -  nu a mai reușit să repete performanța din semifinală. A pierdut la limită, dar s-a ales cu un cec de 1,2 milioane de dolari . Și cu o internare în spital după meci STOP  UDMR dă emoții Coaliției pentru votul de luni. Hunor s-a exprimat în sensul că programul de guvernare al Cabinetului Dăncilă ar fi fost scris la Ministerul Agriculturii, între două...beri! Daea a replicat imediat, spunând că nu s-a mai îmbătat din 1974!

Sâmbătă, 27 Ianuarie, 2018 - 18:53

Noul ministru pentru Românii de Pretutindeni este deja faimoasă pentru îndemnul adresat românilor săraci : 

 „Să stea în ţară! Să-şi ia trei meserii şi să muncească!“

Natalia Intotero este doamna sobră din dreapta domnului expansiv din imagine.

Vineri, 26 Ianuarie, 2018 - 16:15

În urma ședinței Comitetului Executiv Național al social democraților, PSD a schimbat 16 miniștri din totalul de 28. Astfel, au apărut patru vicepremieri în loc de trei, iar ministerul pentru Dialog Social s-a desfiinșțat, portofoliul fiind preluat de un secretar de stat din Ministerul Muncii. 

AMOS News oferă informații despre noii miniștri din al treilea Guvern PSD-ALDE:

Subscribe to Natalia Intotero