Sâmbătă, 7 Decembrie, 2019 - 19:05
Adică Vlad Alexandrescu, nu Nicușor, pe care îl vrea USR

Reales președinte al PLUS fără contracandidat , Dacian Cioloş, a declarat sâmbătă, referindu-se la existenţa unui candidat USR - PLUS la Primăria Capitalei, că se vor face toate eforturile pentru a exista un candidat comun. El s-a declarat totuşi convins că cel mai bun candidat e Vlad Voiculescu, dar a precizat că va fi parcurs un proces de selecţie, astfel încât candidatul să aibă susţinerea tuturor membrilor Alianţei. Anterior, USR Bucureşti l-a desemnat pe Nicuşor Dan candidat pentru Primăria Generală.

Duminică, 13 Octombrie, 2019 - 17:13

USR București anunță că a adoptat, duminică, într-o conferință municipală, strategia politică prin care să propună și să negocieze cu alte forțe politice din opoziție un Protocol de colaborare pentru susținerea candidaturii independente a lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Joi, 3 Octombrie, 2019 - 09:15
Pentru Primăria Capitalei

USR a convocat o ședință a Comitetului Politic pentru a schimba regulamentul de ordine interioară, în așa fel încât să se stabilească în ce condiții partidul poate susține un candidat independent. Totul pornește de la Nicușor Dan, cel care a obținut sprijinul membrilor USR București să candideze la Primăria Capitalei, dar cum el nu mai este membru al partidului este nevoie de o modificare a regulamentului.

Luni, 1 Iulie, 2019 - 12:17

Nicuşor Dan a anunţat luni că Tribunalul Bucureşti a anulat o decizie de mediu pentru un proiect imobiliar de pe Şoseaua Kiseleff. Potrivit lui Dan, decizia nu este definitivă.

Joi, 30 Mai, 2019 - 19:13

Nicușor Dan a anunțat că va candida ca independent la Primăria Bucureștiului și a cerut sprijinul PNL și al Alianței USR PLUS. "Cred că imediat ce o să se termine toate această nebunie cu probleme naţionale, şefia Camerei Deputaţilor, moţiune de cenzură, eu cred că o să existe înţelepciunea ca opoziţia să vină cu un candidat comun la Primăria Bucureşti şi eu cred că sunt cel mai bun astfel de candidat. Eu vreau să fiu să fiu candidat independent susţinut de partid, respectiv alianţă", a declarat fondatorul USR.

Vineri, 15 Februarie, 2019 - 14:28

Laura Codruța Kovesi are cele mai mari șanse să devină în următoarele săptămâni noul șef al Parchetului European. Aceasta a fost una dintre concluziile reieșite după ediția din această săptămână a emisiunii „Cafeneaua politică” moderată de jurnalistul Horia Alexandrescu la Canal 33.

Conform opiniei exprimate de Mircea Toader, fost deputat PDL și ulterior PNL, decizia ar fi fost deja luată la nivelul majorității politice, reprezentată de Partidul Popular European (PPE), principala forță politică din actuala structură a Parlamentului European.

Miercuri, 23 Ianuarie, 2019 - 10:10

Deputatul Nicuşor Dan a anunţat, miercuri, că va da RADET în judecată pentru că refuză să comunice informaţii referitoare la avariile la reţeaua de termoficare.

Luni, 21 Ianuarie, 2019 - 15:04

Deputatul de București Nicușor Dan susține o nouă victorie în justiție împotriva mafiei imobiliare care dorea să ridice un turn de 45 de metri în zona Dorobanți-Eminescu: ''Mafia imobiliară a mai pierdut o bătălie importantă în justiție. Printr-o hotărâre definitivă, pronunțată în dosarul 31935/299/2018, Judecătoria Sector 1 a desființat ordonanța procurorului și a retrimis Parchetului plângerea făcută pe numele proprietarilor imobilului din str. Broșteanu nr. 4, care au demolat ilegal un corp de clădire ce făcea parte dintr-un sit monument istoric.

Vineri, 4 Ianuarie, 2019 - 12:37

Propunerea Gabrielei Firea de ridicare a tuturor maşinilor de pe arterele principale este o nouă măsură heirupistă, fără studii de impact, imposibil de pus în practică şi care va genera abuzuri.

Este obligatorie o analiză de la caz la caz, care să arate locurile unde este posibilă ridicarea maşinilor şi locurile unde prima bandă a devenit parcare de reşedinţă, rezidenţii neavând o altă posibilitate de a parca.

Miercuri, 1 August, 2018 - 13:54

Deputatul Nicuşor Dan a atras atenția, miercuri, că în baza noii Legi off-shore, România va câştiga cel mai puţin din exploatarea gazelor din Marea Neagră şi i-a cerut preşedintelui Iohannis să trimită la reexaminare legea.

Miercuri, 25 Aprilie, 2018 - 15:05

Asociaţia Salvaţi Bucureştiul va formula o plângere penală la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) împotriva primarului sectorului 4 pentru abuz în serviciu cu obţinerea de foloase necuvenite pentru altul, în cazul construirii unei parcări pe un spaţiu verde din Parcul Tineretului, a declarat, miercuri, preşedintele Asociaţiei, Nicuşor Dan.

Miercuri, 28 Martie, 2018 - 22:01

 Președintele a profitat de vizita sa la SIAB pentru a face declarații pe toate temele actualității. În primul rând a spus de ce n-a fost la ședința solemnă de la Parlament dedicată centenarului unirii cu Basarabia: nu și-a permis să aibe o abordare politicianistă!

Miercuri, 28 Martie, 2018 - 12:01

In legatura cu afirmatiile domnului Nicusor Dan, referitoare la proiectul de hotărâre privind trecerea Bulevardului Buzești - Berzei în administrarea Companiei Municipale de drumuri, aflat pe ordinea de zi a ședinței CGMB de astazi, 28.03.2018, Directia de Presa a PMB este imputernicita sa comunice pozitia oficiala a institutiei, drept pentru care difuzam urmatoarele 

PRECIZARI

Subscribe to Nicusor Dan