Marţi, 16 Aprilie, 2019 - 14:59

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut marţi, 16 aprilie 2019, o întrevedere bilaterală cu Secretarul Executiv al UNECE (Comisia Economică ONU pentru Europa), Olga Algayerova, în contextul vizitei pe care aceasta o efectuează la Bucureşti pentru a participa la Conferinţa Internaţională cu tema "Agenda 2030: Parteneriate pentru Dezvoltare Durabilă", eveniment organizat în programul PRES RO.

Sâmbătă, 23 Martie, 2019 - 14:06

Reprezentanții Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă au participat în aceste zile la Forumul Regional pentru Dezvoltare Durabilă de la Geneva, dar și la mai multe evenimente conexe. De asemenea, Consilierul de stat László Borbély a avut o serie de întâlniri bilaterale cu lideri ai unor instituții internaționale.

Joi, 14 Martie, 2019 - 20:19

Primarul General, Gabriela Firea, a participat astazi la deschiderea lucrarilor celui de al 8-lea Summit European al Regiunilor si Oraselor, eveniment organizat in perioada 14-15 martie la Bucuresti.

Summit-ul reuneste lideri ai Uniunii Europene, nationali, locali si regionali, care, in contextul evolutiei UE, vor discuta si identifica modalitatile de implicare mai eficienta a cetatenilor in proiectul european, prin intermediul autoritatilor locale si regionale.

Subscribe to Olga Algayerova