Marţi, 9 Aprilie, 2019 - 19:21

Olguţa Vasilescu a anunţat, marţi pe Facebook, că Guvernul va adopta miercuri o hotărâre pentru declanşarea procedurilor de expropriere a terenurilor şi imobilelor pe drumul expres Craiova-Piteşti şi o alta pentru demararea procedurii de achiziţie publică pentru centura de sud a Craiovei.

Marţi, 12 Februarie, 2019 - 20:05
După patru refuzuri, Vasilescu se resemnează să rămână simplu parlamentar

Pe principiul  „cel mai deștept cedează”, ​Olguta Vasilescu anunță că a decis să-și retragă candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării, după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat de patru ori numirea sa, atât la Transporturi cât și la Dezvoltare. 

Joi, 7 Februarie, 2019 - 10:24
O spune unul care s-a pregătit intens să fie președinte!

 Consecvent în acțiunea sa de blocare a Guvernului, Klaus Iohannis a respins pentru a treia oară propunerea PSD pentru ministerul Dezvoltării. Klaus Iohannis i-a transmis, astăzi,  premierului României, Viorica Dăncilă, o nouă scrisoare prin care o refuză pe Lia Olguța Vasilescu pe motiv că n-ar avea pregătirea necesară și în care o acuză că face presiuni asupra justiției.

Stimată doamnă Prim-ministru,

Marţi, 15 Ianuarie, 2019 - 09:09

Guvernul ar putea să sesizeze, marţi, Curtea Constituţională după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că îi refuză pentru a doua oară pe Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici la ministerele Dezvoltării şi Transporturilor. 

Joi, 10 Ianuarie, 2019 - 18:45
„Reiterez solicitarea de emitere a decretelor prezidențiale de numire”

Răspunsul oficial al premierului Viorica Dăncilă la motivările privind respingerea nominalizărilor miniștrilor Transporturilor și Dezvoltării.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, în cursul zilei de astăzi, președintelui României, Klaus Iohannis, un răspuns oficial la scrisorile prin care șeful statului a prezentat motivările privind respingerea nominalizărilor miniștrilor Transporturilor și Dezvoltării.

Duminică, 6 Ianuarie, 2019 - 11:25
Considerase că la Muncă a reuşit sa îndeplinească programul de guvernare care avea termen de finalizare 2020

Olguţa Vasilescu afirmăcă ea a cerut mutarea la un alt minister, cu riscul asumat de a rămâne fără portofoliu. Fostul ministru al Muncii a adăugat că nu a vorbit nici măcar la telefon cu Liviu Dragnea.

Duminică, 25 Noiembrie, 2018 - 14:00

1. Remaniere cu cântec: 5 „da” și 2 „NU” / 2. CExN a decis noii miniștri și „conservarea” lui Firea (doar) în partid / 3. Acuzații de antisemitism la nivel înalt / 4. Rectificare bugetară cu frâna de mână trasă / 5. Miting neautorizat de ISU la Catedrală

Miercuri, 21 Noiembrie, 2018 - 22:58

 Refuzul lui Iohannis de a-i valida pe cei doi miniștri propuși pentru portofoliile Dezvoltării și Transporturilor a stârnit o adevărată furtună STOP  Oarecum imprudent - în special după recenta resuscitare a acuzelor referitoare la moștenirea dubioasă a FDGR - președintele a omis faptul că s-ar putea face o legătură între ereditatea sa și etnia unuia dintre candidați STOP  Acela, bineînțeles, că nu a ezitat să replice, acuzându-l pe președinte de antisemitism și punându-i în cârcă cei 52 de membri ai familiei sale căzuți jertfă holocaustului, plus alte cât

Marţi, 20 Noiembrie, 2018 - 19:20

Ca într-un joc de copii tembeli care își dau cu „sâc” unii altora, punându-și piedici și dându-și brânciuri, dialogul dintre președinte și Guvern continuă cu o nouă contră. Din lista remanierii propusă de Alianța de la guvernare (în fapt de PSD, pentru că ALDE nu prea are ce să „rotească”) Iohannis selectează două nume pe care nu le validează.

Marţi, 20 Noiembrie, 2018 - 13:53

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a spus, marţi, că preşedintele Klaus Iohannis dă dovadă de o ”sabotare continuă a intereselor româneşti”, pentru că a refuzat să semneze decretele de numire în funcţiile de miniştri pentru Olguţa Vasilescu şi Ilan Laufer.

Duminică, 21 Octombrie, 2018 - 20:29

Neobositul liberal Cîțu a dibuit o hârtie trimisă la Comisia Europeană în care Guvernul român s-ar fi angajat să înghețe salariile în 2019. Ce mai tărăboi s-a stârnit!

Vineri, 27 Aprilie, 2018 - 11:31

Foc și pară s-a făcut Iohannis din cauza vizitei „secrete” în Israel a cuplului Dragnea-Dăncilă. „N-au avut mandat!” tună el, făcându-se că uită că nici el nu a avut vreun mandat când a cumpărat rachetele PATRIOT de la Trump și a trimis factura la guvern, Parlamentul aflând despre achiziție doar când a trebuit să o voteze @ Șeful statului, atins în amorul propriu de lider suprem, intră la fadacsie: cine știe ce aranjamente au făcut acolo cu evreii!

Luni, 16 Aprilie, 2018 - 12:55

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, s-a prezentat, luni, la Parchetul General, unde a fost chemat de procurori pentru a da informaţii într-o cauza privind lucrări finanţate cu fonduri europene.
 

Subscribe to Olguţa Vasilescu