Marţi, 26 Februarie, 2019 - 13:21

Vernisajul proiectului expozițional „Hărți imaginare” al artistului Lucian Muntean va avea loc joi, 28 februarie, ora 18.30, în Sala Mare a Institutului Cultural Român. 
Expoziția prezintă lucrări selectate ale lui Lucian Muntean care fac parte din seria de picturi intitulată „Hărți imaginare” ce cuprinde 40 de lucrări în tehnica acril pe pânză.

Duminică, 4 Noiembrie, 2018 - 15:04
manifestare complexă, organizată de UAP

Uniunea Artiștilor Plastici din România organizează, cu sprijinul financiar al Ministerului Culturii și Identității Naționale, Salonul Național de Artă Contemporană (SNAC) – Centenar 2018.

Salonul marchează aniversarea României Mari, prin prezența unui număr important de artiști vizuali din toate genurilor artistice, creatori de patrimoniu spiritual și păstrători ai identității naționale.

Expozițiile vor fi deschise publicului într-o succesiune de vernisaje, după următorul program:

Miercuri, 6 Iunie, 2018 - 10:26

Directorul Muzeului de Artă Constanța, dr. Doina Păuleanu, singurul istoric de artă din Constanța, dar și din partea de sud-est a țării, a lansat, la sfârșitul săptămânii trecute, un nou volum care îi poartă semnătura.

 

Luni, 12 Martie, 2018 - 19:43

Muzeul Național al Literaturii Române reîncepe seria Conferințelor de Istoria Artei, luni, 19 martie 2018, ora 19.00. Seria de 8 conferințe se va desfășura în fiecare luni, la sediul muzeului
din Calea Griviței 64-66, în Sala „Iosif Naghiu”.

Unitate, tema generală a Conferințelor, va fi abordată din multiple perspective - de la subiecte de istoria artei plastice până la antropologie, cinematografie, arhitectură, patrimoniu și istoria culturii.

Subscribe to Pavel Șușară