Marţi, 19 Mai, 2020 - 10:57

Federaţia Română de Fotbal a depus la UEFA ultima scrisoare de garanţie din cele 24 necesare reafirmării disponibilităţii de găzduire a Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2020. Astfel, România şi-a reconfirmat oficial angajamentul pentru organizarea acestui important eveniment sportiv. Pe 15 aprilie 2020, Cabinetul Orban a adoptat o Hotărâre de Guvern prin care s-a prelungit statutul de interes public şi importanţă naţională al EURO 2020, până la încheierea acestuia.

Marţi, 26 Noiembrie, 2019 - 17:38

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că prima reprezentativă a țării va intra într-o nouă eră, aceea în care selecționer va fi Mirel Rădoi.

Ce a pus președintele FRF

Duminică, 14 Aprilie, 2019 - 07:49
Poate că doar așa - în 10 ani - vom reuși să ne pregătim

Guvernele României, Serbiei, Bulgariei şi Greciei au semnat, sâmbătă, la Salonic, Memorandumul de înţelegere pentru constituirea Comitetului iniţial de organizare în vederea candidaturilor comune pentru organizarea UEFA EURO 2028 şi a Cupei Mondiale de fotbal din 2030, potrivit unui comunicat remis presei.

Vineri, 4 Mai, 2018 - 00:00

[-Vom organiza campionate de fotbal digital  şi virtrual!]

Duminică, 22 Aprilie, 2018 - 14:00

1. Inculparea „manu militari” a „criminalilor” care au dat... Revoluția / 2. Iohannis a șezut, a cugetat și a zis:
Nein! / 3. Liderii români salută (fără să fie nevoie) bombardarea Siriei / 4. Puciul „fetelor” din FRF:
Burleanu l-a „ciuruit” pe Lupescu! / 5. Conflict asupra mutării ambasadei României din Israel

Joi, 19 Aprilie, 2018 - 08:00

Ziua de miercuri a sat sub semnul fotbalului. A unui fotbal tot mai inexistent la nivel de performanță, dar tot mai îndârjit la nivel de influență politică și financiară STOP  Miza alegerilor de la FRF sunt cele vreo 20 de milioane de euro dintr-un buget care stă în vârful pixului președintelui - vorba răposatului Mischie.

Miercuri, 18 Aprilie, 2018 - 17:40

Update 17.00: Răzvan Burleanu, un nou mandat la Federaţia Română de Fotbal

Cu 168 de voturi din 254 exprimate, seful FRF si-a asigurat astfel inca 4 ani in fruntea fotbalului romanesc.

Chiar daca a avut parte de sprijinul mai multor nume grele din PSD, precum Liviu Dragnea si Gabriela Firea, marele favorit Ionut Lupescu a strans doar 78 de voturi.

Ceilalti doi candidati, Marcel Puscas si Ilie Dragan, au primit 8, respectiv 0 voturi.

Miercuri, 18 Aprilie, 2018 - 08:38

Alegerile pentru şefia FRF încep miercuri, de la ora 11.00, la "Casa Fotbalului" unde 257 de electori din toată ţara vor vota noul preşedinte cu un mandat pentru următorii patru ani. Creditaţi cu cele mai mari şanse sunt Răzvan Burleanu, actualul şef, şi fostul oficial de la UEFA, Ionuţ Lupescu. În cursă s-au mai înscris Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

Prezentăm un comunicat de presă al candidatului Ionuţ Lupescu:

Joi, 5 Aprilie, 2018 - 15:50

Cele cinci persoane care şi-au depus dosarele de candidatură pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal sunt Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Ilie Drăgan

Doar primi trei vor rămâne în luptă, Răducanu nu are adeziuni din partea unui mebru afiliat, iar Drăgan deţine cinci astfel de documente, dar acestea ar fi din partea unor cluburi care ori susţin alţi candidaţi, ori sunt entităţi sportive fără calitatea de membru afiliat.

Miercuri, 14 Martie, 2018 - 10:43

Ionuț Lupescu i-a adresat o scrisoare deschisă actualului președinte al FRF, Răzvan Burleanu. Prezentăm documentul:

Marţi, 13 Martie, 2018 - 19:00

De pe Internet: Ziarele scriu ca  Anglia, Australia, Japonia vor sa boicoteze,sa nu se prezinte la vara in Rusia, cu echipele lor de fotbal la Campionatul Mondial. Cica ar fi un refuz față de politica lui Putin.

Ce nu spun ziarele si ar trebui sa adauge imediat este că Romania a fost printre primele tari ce au boicotat acest campionat mondial de fotbal si nu se va prezenta categoric in Rusia.

Merita felicitari pentru acest gest Daum si Burleanu,care ne-au plasat in avangarda  lumii fotbalistice cu înaltă conștiință etică.(D.Bujdoiu)

Vineri, 9 Februarie, 2018 - 18:39

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal,  Răzvan Burleanu, a fost audiat de poliţişti după ce mai mulţi foşti angajaţi ai Federaţiei l-au acuzat că refuză să pună în aplicare decizii definitive ale instanţelor de judecată.

La ieșirea de la poliție, Burleanu a spus că este vorba despre două plângeri împotriva federației, depuse de doi angajați care între timp au fost reîncadrați în funcții și și-au primit și salariile din urmă.

Subscribe to Răzvan Burleanu