Vineri, 14 Iunie, 2019 - 17:00

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, în timpul unei vizite în judeţul Arad, că lucrări de modernizare a Gării de Nord din Bucureşti vor fi executate înainte de începerea Campionatului European de Fotbal de anul viitor, iar ulterior, obiectivul va fi supus unor lucrări mai ample.

Joi, 13 Iunie, 2019 - 15:38

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a arătat nemulțumit, joi, de lotul doi al autostrăzii Sebeș-Turda, declarând că va rezilia contractul cu firma care se ocupă de construcție, dacă până la sfârșitul lunii iunie nu vine cu contractele de subcontractare sau cu dovada utilajelor în șantier.

Joi, 13 Iunie, 2019 - 12:18

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dat, joi, un ultimatum constructorului lotului 2 al autostrăzii Sebeş-Turda: „Cred că aţi confundat lucrarea la autostradă cu lucrarea la un drum naţional. Dacă nu ajung contractele cu antreprenorul până la final de iunie la CNAIR, reziliez contractul”.

Miercuri, 29 Mai, 2019 - 12:39

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, lansează în premieră pe plan local, printre portalurile de anunțuri imobiliare, funcția de căutare vocală pe site-ul remax.ro. 

Luni, 20 Mai, 2019 - 13:51

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a cerut, luni, la Râşnov, rezilierea contractului pentru modernizarea DN 73 Braşov – Piteşti.

Vineri, 17 Mai, 2019 - 06:54
I-au ieșit 115, în actuala guvernare

Pentru115 kilometri de autostradă au fost construiţi în ultimii doi ani, 2017 - 2019, iar valoarea proiectelor lansate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii în această perioadă se ridică la 7 miliarde de euro fără TVA, potrivit unul bilanţ prezentat joi seara de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

"Estimarea pe acest an a fost făcută de domnul director Neaga (Narcis Neaga, şeful CNAIR, n.r.) şi avem încă 180 de kilometri", a subliniat Răzvan Cuc, la Palatul Victoria.

Joi, 25 Aprilie, 2019 - 11:30

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a solicitat demiterea şefului aeoportului Otopeni, Gabriel Stroe, după ce a efectuat un control joi dimineaţa şi a găsit mizerie.

Duminică, 14 Aprilie, 2019 - 18:39
Dăncilă: În ciuda eforturilor unor politicieni români de la Bruxelles care au vrut să împiedice finanțarea

Premierul Viorica Dăncilă a participat la ceremonia de semnare a 3 contracte pentru realizarea de proiecte de investiții în infrastructură, împreună cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Este vorba despre autostrada spre Sibiu, Centura Bucureștiului și metroul din Drumul Taberei.

Miercuri, 3 Aprilie, 2019 - 09:54

Camera Deputaţilor va vota, mercuri, începând cu ora 12.00, moţiunea simplă prin care Opoziţia cere demisia lui ministrului Transporturilor Răzvan Cuc, intitulată „Mandatul ministrului Cuc cu numărul trei, este unul de nota 3”. Luni au avut loc dezbaterile pe subiect.

Joi, 28 Martie, 2019 - 08:35

În perioada 26 - 27 martie 2019, a avut loc Reuniunea informală a miniştrilor Transporturilor din Europa, în contextul exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Evenimentul s-a desfăşurat la Bucureşti, Palatul Parlamentului, şi a fost prezidat de ministrul transporturilor, Alexandru - Răzvan Cuc.

La eveniment au participat miniştri şi secretari de stat din domeniul transporturilor din statele membre UE, comisarul european Violeta Bulc şi alţi înalţi reprezentanţi ai Comisiei şi Consiliului Uniunii Europene.

Marţi, 26 Martie, 2019 - 11:35

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, a fost desemnat „Cel mai puternic brand imobiliar național în 2018” în cadrul galei Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, ediția națională 2019, iar Răzvan Cuc, președintele RE/MAX România, a primit titulatura de „Antreprenorul anului 2018 în imobiliare”. Totodată, brandul RE/MAX – prin intermediul activităților educaționale realizate, a francizelor și agenților afiliați - a primit încă patru premii, ce recunosc rezultatele deosebite la nivelul anului trecut. 

Marţi, 26 Martie, 2019 - 08:54
Cuc pe post de naș

Marţi, 26 martie 2019, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc şi Comisarul European pentru Transport, Violeta Bulc vor participa împreună cu reprezentanţii Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos Galaţi şi ai Agenţiei Executive pentru Inovare şi Reţele (INEA), în portul Giurgiu, la ceremonia de botez a navei de semnalizare "CONCORDIA EU 2019". Nava este unul dintre rezultatele proiectului FAIRway Danube, finanţat din programul Connecting Europe Facility (CEF).

Duminică, 17 Martie, 2019 - 20:53
calea pentru o prezență substanțială a companiilor emirateze în țara noastră

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a participat astăzi, 17 martie, la Palatul Victoria, la ceremonia de semnare a Memorandumului de Înțelegere între compania guvernamentală DP WORLD și Ministerul Transporturilor din România, în contextul vizitei la București a E.S. Sultan Ahmed Bin Sulayem, președintele Dubai Ports, Vămi și Zona Liberă și președinte al Autorității Maritime a orașului Dubai. Memorandumul a fost semnat din partea României de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și din partea Emiratelor Arabe Unite de E.S. Sultan Ahmed Bin Sulayem.

Vineri, 15 Martie, 2019 - 18:46

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, la Bacău, că săptămâna viitoare se va afla în Parlament pentru a susţine modificările ce trebuie aduse la Legea achiziţiilor publice, arătând că între aceste modificări este şi cea cu privire la despăgubirile pe care statul ar trebui să le plătească unei firme care a contestat o licitaţie şi a câştigat.

Vineri, 15 Martie, 2019 - 10:20

PSD a anunţat, pe Facebook, demararea proiectului Autostrada Moldovei şi ministrul Transporturilor Răzvan Cuc va participa la începerea lucrărilor, la ora 12.30.

Joi, 14 Martie, 2019 - 09:42

Constructia aeronavelor Boeing 737 MAX din contractul TAROM va incepe la sfarsitul anului 2020 - inceputul lui 2021, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

Miercuri, 13 Martie, 2019 - 10:45

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, a intermediat anul trecut peste 2.500 de tranzacții imobiliare, în valoare de 155 de milioane de euro per total. Pentru anul curent, compania estimează o creștere de 40% la nivelul comisioanelor înregistrate, până la aproximativ 4,2 milioane de euro. 

Duminică, 10 Martie, 2019 - 08:45

Luni în sistemul de achiziţii publice va fi lansată procedura pentru proiectarea şi execuţia primei părţi a liniei de metrou 6 între staţiile 1 Mai şi Tokyo, în Băneasa, a anunţat sâmbătă ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor anunţă demararea unor proiecte, printre care Magistrala 6 şi repararea A2

Ministrul a precizat că în aprilie vor fi demarate procedurile şi pentru partea a doua a liniei de metrou, până la Aeroportul Henri Coandă.

Duminică, 24 Februarie, 2019 - 14:00

1. Iohannis atacă „la baionetă” „Bugetul rușinii naționale” / 2. Lazăr respinge - surprinzător - cererea de recuzare a lui Kovesi / 3. „Favorita” Bruxelles-ului, pe locul 2-3 după votul ambasadorilor pentru europrocuror șef / 4. Președintele semnează „ca primarul” noile propuneri de miniștri, fără a le mai studia / 5. Viitorul luminos al lui Teodorovici

Joi, 21 Februarie, 2019 - 21:09

Președintele României, Klaus Iohannis, a încetat să mai țină în șah Guvernul, acceptând propunerile premierului Viorica Dăncilă.

Șeful statului a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Daniel Suciu în funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării, precum şi cel al lui Răzvan Cuc în funcţia de ministru al Transporturilor.

Anterior, Klaus Iohannis a refuzat numirea Olguței Vasilescu, atât la Ministerul Transporturilor în primă fază, cât și la Ministerul Dezvoltării.

Miercuri, 20 Februarie, 2019 - 11:18

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a transmis, astăzi, președintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a miniștrilor pentru portofoliile Dezvoltării Regionale și Transporturilor.

Pentru Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a fost propus Daniel Suciu, iar pentru Ministerul Transporturilor a fost propus Răzvan Cuc.

Joi, 27 Septembrie, 2018 - 12:49

În pofida faptului că meseria de agent imobiliar nu este reglementată în România, un agent imobiliar profesionist se diferențiază de un simplu practicant printr-o serie de cunoștințe și aptitudini, dobândite prin studiu sau experiență. RE/MAX România, subsidiara locală a liderului global în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, prezintă cele mai importante aptitudini necesare unui agent profesionist și recomandări pentru începătorii care vor o carieră de succes într-un domeniu competitiv, alături de alți 8.000-8.500 de agenți. 

Luni, 21 Mai, 2018 - 10:33

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, estimează o creștere cu 40% a cifrei de afaceri din 2018 (până la nivelul de 2,8 milioane de euro), după ce în 2017 a înregistrat un nou avans, de 25%, a rezultatelor financiare. 
Valoarea comisioanelor totale estimate de RE/MAX pentru intermedierile imobiliare va atinge 2,8 milioane de euro în 2018 (+40% față de 2017), în paralel compania vizând o creștere de 60% a numărului de birouri și agenți.

Vineri, 4 Mai, 2018 - 10:27

Conform RE/MAX România, subsidiara autohtonă a liderului global în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, deși în ultimii 3-4 ani a crescut semnificativ numărul de agenți imobiliari, numărul acestora este încă insuficient. În prezent, pe piața autohtonă activează aproximativ 8.000 de agenți imobiliari (1 agent / 2.500 de locuitori), în timp ce pe o piață activă, precum cea din America de Nord, acest raport este de 1 agent / 300 de locuitori.

Subscribe to Răzvan Cuc