Miercuri, 20 Mai, 2020 - 11:33

RE/MAX, lider mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță extinderea operațiunilor RE/MAX România și în Republica Moldova, unde a semnat deja primul contract de franciză cu un birou – RE/MAX Invest, din Chișinău. Până la finele acestui an, managementul RE/MAX Moldova își propune deschiderea a minimum cinci birouri și atragerea a circa 50 de agenți imobiliari. 

Marţi, 12 Mai, 2020 - 10:10

Pentru a răspunde la realitatea cotidiană de dezvoltare post criză, RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, implementează noi modalități de lucru pentru agenți, menite să asigure siguranța lor și a clienților. Printre acestea se numără reducerea numărului de persoane care pot vizita o proprietate în același timp, vizionarea prin intermediul tehnologiilor digitale, precum și obligația agentului de a utiliza măști, mănuși și protecție pentru încălțăminte la fiecare interacțiune directă cu clienții. 

Luni, 3 Februarie, 2020 - 11:54

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, prezintă concluziile studiului anual realizat în parteneriat cu Imobiliare.ro despre piața imobiliară -  o retrospectivă a anului 2019 și principalele tendințe pentru 2020. 

Duminică, 12 Ianuarie, 2020 - 20:58

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a publicat pe pagina sa de Facebook textul observațiilor trimise de către Comisia Europeană guvernului de la București în care anunță suspendarea finanțării autostrăzii București-Sibiu până la momentul în care vor fi remediate o serie de probleme de mediu. Printre cele invocate de Comisie este și protejarea unei specii de gândac, croitorul cenușiu.

Luni, 4 Noiembrie, 2019 - 14:00

1. A picat! Guvernul, nu moțiunea! / 2. Depunerea moțiunii și scandalul programării votului / 3. Surpriză: Iohannis chiar îl nominalizează pe Orban cu facerea Guvernului! / 4. Dăncilă se consultă „de-ndată” cu Iohannis pentru noile propuneri de comisar / 5. MAE: 832 secții de vot „cu dedicație” în Diaspora / 6. Scandal la TAROM. Prostie sau terorism?

Vineri, 18 Octombrie, 2019 - 16:51
Ministrul i-ar fi cerut să țină la sol avioanele cu care urmau să vină la votul moțiunii parlamentarii opoziției

Răzvan Cuc i-ar fi cerut inițial Mădălinei Mezei să oprească cinci curse interne și să identifice parlamentarii care s-ar fi aflat la bord, a declarat fosta directoare a Tarom, la conferința de presă de vineri, în care a făcut dezvăluiri după ce a fost dată afară din funcția de director al TAROM.

Duminică, 13 Octombrie, 2019 - 17:03

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a declarat duminică într-o conferinţă de presă, că 35 de posturi de directori din CNAIR au fost restructurate. „Sunt convins că o să funcţioneze mult mai bine compania cu aceste posturi reduse”, a afirmat el.

Vineri, 4 Octombrie, 2019 - 19:31
Pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri că lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, construit de compania spaniolă Comsa între localităţile Ilia şi nodul rutier de la Holdea, ar putea fi deschis traficului peste aproximativ două săptămâni.

Compania de autostrăzi (CNAIR) reziliase contractul cu compania spaniolă Comsa pentru realizarea lotului 3 din autostrada Lugoj-Deva, aproape finalizat, invocând presupuse erori majore în construcție.

Printre aceste erori se numărau o fisură de 15 centimetri lungime și o lățime de 1 centimetru, pe banda de urgență.

Marţi, 1 Octombrie, 2019 - 10:10

Înglodat în problemele terestre ale autostrăzilor neterminate, ministrul Cuc visează cu achii larg deschiși spre cer: campioana datoriilor, TAROM, va deschide noi curse spre Beijing și New York. De fapt va redeschide, pentru ca aceste linii au funcționat până spre sfârșitul secolului cînd s-a renunțat la ele din cauza marilor cheltuieli de regie - cazarea si diurna echipelor de piloți de schimb, costurile agențiilor din cele două metropole și altele asemenea.

Vineri, 13 Septembrie, 2019 - 13:30

Gabriela Firea s-a întâlnit, joi, cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi au discutat despre stadiul lucărilor la Centură şi la Magistrala 5. Potrivit Gabrielei Firea , Cuc a dat asigurări că noua Magistrală 5 va fi deschisă până la sfârşitul anului.

Joi, 5 Septembrie, 2019 - 13:29

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, aflat pe loturile 1 şi 2 ale Autostrăzii Sebeş – Turda, spune că va vorbi cu premierul Viorica Dăncilă să îi permită să stea două zile pe săptămână pe şantier.

Luni, 26 August, 2019 - 12:39

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că 300 de posturi aferente direcţiilor de achiziţii, economică şi comercială vor fi restructurate de către consiliul de administraţie. Acesta anunţă ca va mai restructura şi posturile de conducere din CNAIR.

"Restructurările se vor face cu precădere de la direcţia comercială, direcţia de achiziţii şi direcţia economică. Misiunea este grea, trebuie să uite de trecutul pe care îl are Tarom şi să nu fie implicate emoţional pentru că aşa nu va face nimic", a afirmat luni, ministrul Transporturilor.

Sâmbătă, 17 August, 2019 - 11:21
Probabil, în asociere cu tipul care a făcut „metrul de autostradă”

Autostrada Moldovei, între Târgu Mureş şi Iaşi, va fi declarată obiectiv de importanţă naţională, a anunţat vineri ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Declaraţia a fost făcută la finalul unei întrevederi pe care reprezentanţii asociaţiilor ce militează pentru autostrada A 8 au avut-o, la Iaşi, cu premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Vineri, 16 August, 2019 - 13:30

Autostrada Marii Uniri, care face legătura între Târgu Mureş şi Iaşi, va fi declarată obiectiv de importanţă naţională, a anunţat vineri ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, potrivit Știripesurse.ro.

Vineri, 26 Iulie, 2019 - 16:00

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a felicitat, vineri, pe constructorii români care lucrează la tronsonul autostrăzii Transilvania, pe subsecţiunea 3C3, de 5,35 kilometri, în comuna Biharia din Bihor, având deja realizat, după o lună, un procent de 20% din lucrări.

Joi, 25 Iulie, 2019 - 15:00

Anunț major pentru bucureșteni. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat când va fi pus în funcțiune metroul din Drumul Taberei.

Acesta va fi deschis traficului în decembrie 2019, întrucât nu mai există niciun impediment în realizarea acestui plan.

Luni, 22 Iulie, 2019 - 14:00

1. CCR aruncă în aer referendumul lui Iohannis! / 2. Tata la Varșovia, fiul la Bruxelles: Geoană șef la NATO / 3. 80 de teze de doctorat de la Academia de Poliție dispărute fără urmă / 4. Prima remaniere post-europarlamentare / 5. Paranoia în direct la CSM: Cristina Tarcea în sevraj 

Joi, 18 Iulie, 2019 - 11:57

Într-un paradis tropical, cu temperaturi de vară pe tot parcursul anului, în care numărul turiștilor a crescut cu circa 115% în ultimele două decenii, investitorii din toate colțurile lumii sunt atrași de oportunitățile de dezvoltare a turismului promise de arhipelagul de pe coasta de vest a Africii. Potrivit

Luni, 15 Iulie, 2019 - 11:40

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost implicat luni dimineaţa într-un accident rutier.
"În cursul zilei de astăzi (luni, n.r.), autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a fost implicat într-un eveniment de circulaţie. Menţionăm că ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituţiile abilitate desfăşoară cercetări cu privire la circumstanţele producerii evenimentului respectiv", se arată într-o informarea transmisă de Ministerul Transporturilor.
 

Sâmbătă, 29 Iunie, 2019 - 09:22
După Giurgiu și Calafat, urmează Zimnicea

Miniştrii Transporturilor din Bulgaria, Rossen Zhelyazkov, şi România, Răzvan Cuc, au convenit că cele două ţări vor elabora un acord interguvernamental privind construcţia unui al treilea pod peste Dunăre, între oraşele Svishtov şi Zimnicea, informează BTA.

Cei doi oficiali au fost de acord să vină cu o variantă preliminară a acordului până la finele lunii iulie şi să o propună spre ratificare Parlamentelor naţionale, după adoptarea sa de către guvernele celor două ţări.

Joi, 27 Iunie, 2019 - 17:38

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, spune că lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda va fi finalizat până la sfârșitul acestui an, întrucât constructorul și-a asumat darea în trafic a tronsonului, indiferent de costurile pe care le va avea cu lucrările de construcție. Declarația lui Cuc vine la nicio lună după ce a dat un ultimatul constructorului lotului 2 că va rezilia contractul.

Vineri, 21 Iunie, 2019 - 21:49

Nouă aeronave de tip ATR 72-600, care urmează să fie achiziţionate de TAROM, vor fi folosite pe cursele interne, care sunt foarte aglomerate, a anunţat ministrul Transporturilor Răzvan Cuc. Primul aparat de zbor va intra în flotă în luna octombrie.

"Procesul de reînnoire al flotei, aeronave noi tip ATR. Este o nouă generaţie", a spus Răzvan Cuc, la Antena 3.

Vineri, 14 Iunie, 2019 - 17:00

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, în timpul unei vizite în judeţul Arad, că lucrări de modernizare a Gării de Nord din Bucureşti vor fi executate înainte de începerea Campionatului European de Fotbal de anul viitor, iar ulterior, obiectivul va fi supus unor lucrări mai ample.

Joi, 13 Iunie, 2019 - 15:38

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a arătat nemulțumit, joi, de lotul doi al autostrăzii Sebeș-Turda, declarând că va rezilia contractul cu firma care se ocupă de construcție, dacă până la sfârșitul lunii iunie nu vine cu contractele de subcontractare sau cu dovada utilajelor în șantier.

Joi, 13 Iunie, 2019 - 12:18

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dat, joi, un ultimatum constructorului lotului 2 al autostrăzii Sebeş-Turda: „Cred că aţi confundat lucrarea la autostradă cu lucrarea la un drum naţional. Dacă nu ajung contractele cu antreprenorul până la final de iunie la CNAIR, reziliez contractul”.

Miercuri, 29 Mai, 2019 - 12:39

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, lansează în premieră pe plan local, printre portalurile de anunțuri imobiliare, funcția de căutare vocală pe site-ul remax.ro. 

Luni, 20 Mai, 2019 - 13:51

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a cerut, luni, la Râşnov, rezilierea contractului pentru modernizarea DN 73 Braşov – Piteşti.

Vineri, 17 Mai, 2019 - 06:54
I-au ieșit 115, în actuala guvernare

Pentru115 kilometri de autostradă au fost construiţi în ultimii doi ani, 2017 - 2019, iar valoarea proiectelor lansate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii în această perioadă se ridică la 7 miliarde de euro fără TVA, potrivit unul bilanţ prezentat joi seara de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

"Estimarea pe acest an a fost făcută de domnul director Neaga (Narcis Neaga, şeful CNAIR, n.r.) şi avem încă 180 de kilometri", a subliniat Răzvan Cuc, la Palatul Victoria.

Joi, 25 Aprilie, 2019 - 11:30

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a solicitat demiterea şefului aeoportului Otopeni, Gabriel Stroe, după ce a efectuat un control joi dimineaţa şi a găsit mizerie.

Duminică, 14 Aprilie, 2019 - 18:39
Dăncilă: În ciuda eforturilor unor politicieni români de la Bruxelles care au vrut să împiedice finanțarea

Premierul Viorica Dăncilă a participat la ceremonia de semnare a 3 contracte pentru realizarea de proiecte de investiții în infrastructură, împreună cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Este vorba despre autostrada spre Sibiu, Centura Bucureștiului și metroul din Drumul Taberei.

Subscribe to Răzvan Cuc