Miercuri, 25 Septembrie, 2019 - 00:29
A fost semnat Memorandumul de înțelegere între România și Statele Unite privind cooperarea în domeniul nuclear civil

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut marți o întrevedere cu secretarul american al Energiei, Rick Perry, în contextul vizitei de lucru în Statele Unite ale Americii. Cu acest prilej, a fost semnat Memorandumul de înțelegere între Guvernele României și Statelor Unite privind cooperarea în domeniul nuclear civil.

Duminică, 7 Octombrie, 2018 - 14:00

1. Jihadul primăriței din Voluntari împotriva „dictatorului” din Alexandria / 2.Trei mări și un ocean - summit pe „persoană fizică” / 3. Angajament sinucigaș al lui Dragnea: legea Offshore nu se modifică!

Duminică, 23 Septembrie, 2018 - 14:00

1.Trei mări și un ocean - summit pe „persoană fizică” / 2.Puciști și loialiști - pupat Piața Endependenții / 3.Șefii jandarmeriei - inculpați pentru reprimare violentă a protestatarilor „pașnici”/ 4.Partida anti-dragnea: scrisoare și strategie pierdute / 5.Șoc la Salzburg: Iohannis nu mai comentează din străinătate politica internă!

Joi, 20 Septembrie, 2018 - 10:36
Prezența lui Perry la „Inițiativă” și „oferta de nerefuzat” transmisă lui Dragnea din partea lui Trump a fost decisivă

Două amendamente importante introduse la legea offshore, aflată în comisiile din Senat la reexaminare, introduse chiar de un senator PSD, garantează companiilor petroliere că nu va creşte taxarea gazului extras din Marea Neagră pe toată durata exploatării, iar cheltuielile de explorare de miliarde de euro vor fi scăzute din impozitul pe care firmele îl vot datora . Acestea erau principalele solicitări ale companiilor petroliere înainte de a lua decizia finală de investiţie în Marea Neagră, scrie e-nergia.ro.

Marţi, 18 Septembrie, 2018 - 20:09
La Camera Deputaților, la întâlnire a fost prezent și Hans Klemm

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit marţi pe Secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, Rick Perry, cei doi discutând despre parteneriatul strategic dintre România şi SUA, dar şi despre resursele de gaz din platoul continental românesc al Mării Negre. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, i-a primit, marţi, în biroul său din Parlament, pe ambasadorul american Hans Klemm şi pe secretarul pentru energie al SUA, Rick Perry.

Marţi, 18 Septembrie, 2018 - 14:03
Organizat „pe datorie”, summit-ul ar fi avut „rezultate excelente” - consideră Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, la Palatul Cotroceni, că „am avut un summit excelent” și a anunțat că a fost adoptată o declarație comună. Președintele nu a ratat ocazia să atace voalat guvernarea PSD, făcând aluzie la bugetul alocat de Guvern summitului(care ar fi fost organizat „pe datorie”).

Sâmbătă, 4 August, 2018 - 19:21
Secretarul Energiei face lobby pentru EXXON

SUA face un lobby puternic pentru schimbarea legii OffShore a gazelor din Marea Neagră, unde acționează Exxon Mobile.

Sâmbătă, 28 Iulie, 2018 - 09:22

Partenerii americani ai României cu interese directe în perimetrele aflate în explorare din platoul continental al Mării Negre au început să se enerveze și fac presiuni la nivel înalt. Un comunicat al Ambasadei României la Washington anunță că ambasadorul George Maior a avut, miercuri, 25 iulie 2018, o întrevedere cu secretarul Energiei al Statelor Unite, Rick Perry.

Subscribe to Rick Perry