Miercuri, 25 Decembrie, 2019 - 11:41
Pentru mita luată ca să fie numit guvernator Liviu Mihaiu

Guvernatorul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii Catalin Tibuleac, recent numit de Dăncilă,  a fost schimbat din functie, fiind inlocuit de catre Ion Munteanu.

Conform deciziei publicate marti in Monitorul Oficial, Catalin Tibuleac a fost revocat din functia de guvernator al Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii", el fiind inlocuit de Ion Munteanu. Acesta va avea rang de subsecretar de stat.

Sâmbătă, 23 Noiembrie, 2019 - 00:00
  • Astăzi îşi aniversează ziua de naştere:

Cristian Ciocoiu, f. jucător de fotbal (n. 1975);

Cristian Sârghi, jucător de fotbal (n. 1986);

Dan Popescu, Contraamiral de flotilă (n. 1957);

Sâmbătă, 2 Noiembrie, 2019 - 12:34
CTP: „Popularul postac al pușcăriilor”

Sorin Ovidiu Vîntu îi dă o replică dură lui Cristian Tudor Popescu, fost angajat al său, în urma comentariilor făcute de jurnalist la Digi 24. Aflat în penitenciar, SOV scrie pe Facebook despre "starea de descompunere intelectuală" a lui CTP şi enumeră trei posibile cauze.

Duminică, 28 Aprilie, 2019 - 14:00

1. Ayatollahul Johannis declară Jihadul anti-PSD prin Referendum / 2. Parlamentul a adoptat modificările Codului Penal / 3. Președintele respinge - din nou - propunerile de remaniere / 4. Achitarea lui Tăriceanu - un „penal” mai puțin la vârf / 5. La final de mandat Lazăr cere daune morale de 1 leu

Duminică, 14 Aprilie, 2019 - 07:59
Decizia de clasare s-a dat în august anul trecut, dar nu a fost făcută publică până acum

DNA a clasat dosarul actualului președinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu acuza faptul că i-a dat mită un milion de euro fostului premier ca să îl numească, în 2008, pe jurnalistul Liviu Mihaiu, guvernator al Deltei Dunării .

Decizia de clasare s-a dat în august anul trecut, însă nu a fost făcută publică.

Miercuri, 19 Decembrie, 2018 - 19:07

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de cumpărare de influenţă, după ce i-ar fi dat fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu 1.000.000 de euro.

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Sorin Ovidiu Vîntu, aflat în prezent în închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă.

Luni, 16 Iulie, 2018 - 14:50

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va încerca să vândă prin licitație, pe 31 iulie, un teren cu niște imobile aparținând lui Sorin-Ovidiu Vântu.

Conform anunțului instituției, este vorba despre cea de-a doua licitatie de vânzare a terenului intravilan de 1.905 metri pătrați, din care 1.543 mp sunt construcții și 362 mp sunt arabili. Acesta se află în localitatea Mihăilești, strada Ghirculești nr. 28, județul Giurgiu. 

Joi, 26 Aprilie, 2018 - 16:31
Poate dormi "liniștit" încă zece ani/Gardienii veghează...

Magistrații de la Curtea de Apel  București au decis o nouă condamnare pentru Vîntu - 10 ani de închisoare, în dosarul delapidarii patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din SNP Petrom SA. Decizia este definitivă. Liderul sindical Liviu Luca a primit, în acest dosar, o pedeapsă de 10 ani și 2 luni.

MINUTA:

Miercuri, 14 Februarie, 2018 - 11:06

Pentru că are suficient de mult timp pentru a medita în liniște și pentru că nimeni altcineva nu se înghesuie să facă așa ceva, Sorin Ovidiu Vântu a elaborat, de acolo unde este acum, un proiect de țară pentru România. Cum o vede el și cât de realist este proiectul său, vă puteți convinge citindu-l și meditând asupra lui:

Joi, 8 Februarie, 2018 - 17:32
În 25 de ani s-ar putea să fim „stăpânii Europei”

„O guvernare de coșmar, lipsa oricărei alternative la aceasta, un președinte incapabil de felul lui, a cărui singură pârghie de putere este SRI-ul, cu toate extensiile lui în Justiție, adică o pârghie destructivă. Iohannis, Dragnea, Orban, uniți de singura constantă a existenței lor - micimea. Oameni mici cu mize personale mici, fără nicio legătură cu speranțele uriașe investite în ei. Suntem un stat fără șef și o țară fără direcție, care se târăște de azi pe mâine. Un organism bolnav care își întrezărește sfârșitul, dar nu face nimic pentru a-l preîntâmpina.

Duminică, 14 Ianuarie, 2018 - 15:35

Din timp în timp, prin diverse voci, unele chiar cât de cât serioase, ni se induce ideea că am avea nevoie de o dictatură. Că lucrurile nu mai pot merge aşa, că democraţia, aşa cum o practicăm noi, e o crasă bătaie de joc. Ce fel de dictatură ? O dictatură militară sau o sănătoasă dictatură sub acoperire a Securităţii vechi şi noi, care e aceeaşi ? E adevărat, armată nu prea mai avem, iar cea pe care o avem nu pare deloc interesată să preia răspunderea puterii totale.

Joi, 4 Ianuarie, 2018 - 17:33

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu vine cu noi sfaturi pentru politicienii din România. Acesta susţine, într-un amplu articol publicat pe blogul personal, că nu "Coldea şi Kovesi au gândit strategia de distrugere a ţării". "Din momentul în care vei reuși să recuperezi serviciile în favoarea statului român, poți începe să reconstruiești și să te reconstruiești", transmite Vântu clasei politice.

Subscribe to Sorin Ovidiu Vântu