Marţi, 6 Noiembrie, 2018 - 13:33

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut marți, 6 noiembrie 2018, o întrevedere cu Alteța Sa Regală Șeicul Tamim bin Hamad Al Thani, Emirul Statului Qatar, în deschiderea vizitei sale oficiale la Doha.

Pe parcursul întrevederii, înalții oficiali au urmărit să identifice modalitățile optime de aprofundare a cooperării bilaterale în plan economic și sectorial și să realizeze un schimb de opinii asupra evoluțiilor de securitate la nivel regional și internațional.

Sâmbătă, 3 Noiembrie, 2018 - 14:12
Între 3-8 noiembrie 2018, fără mandat de la președinte!

În perioada 3-8 noiembrie 2018, prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, va efectua o  vizită oficială în zona Golfului, la Muscat, în Sultanatul Oman, respectiv la Doha, în Statul Qatar. Turneul Primului Ministru în cele două state urmărește consolidarea, la cel mai înalt nivel guvernamental, a dialogului politic bilateral și a cooperării economice și sectoriale, interacțiunea pragmatică cu statele membre ale Consiliului de Cooperare al Golfului reprezentând un obiectiv distinct de politică externă asumat prin Programul de Guvernare 2017-2020.

Subscribe to Tamim bin Hamad Al Thani