Miercuri, 8 August, 2018 - 10:14
Comentariu de Dorin Tudoran

Aș fi scris pe alt ton decât a făcut-o Alina Mungiu-Pippidi, dar asta nu înseamnă că, pe fond, autoarea care a scandalizat încă o data nu are dreptate.

Că ne place ori nu, că avem ori nu curajul de a recunoaște public, așa cum există lumpenelite, există și lumpendiasporeni. Important rămâne să fim atenți cui și pe ce temei aplicăm diagnosticele de rigoare.

Duminică, 10 Iunie, 2018 - 20:51

Duminică, 10 iunie, s-a încheiat cea de-a 77-a ediție a Târgului de Carte de la Madrid, desfășurat sub sloganul „Historia por descubrir, historias por escribir” (Istorie de descoperit, poveşti de scris). România a fost invitată de onoare și a participat cu peste 40 de scriitori români traduşi în limba spaniolă şi zece dintre cei mai apreciaţi scriitori români contemporani a căror operă încă nu a fost tradusă în Spania.

Joi, 7 Iunie, 2018 - 09:23

Agenda zilei este copleșită de datul cu părerea în legătură cu soarta Elenei Udrea: va apuca aceasta să facă pușcărie în România sau își va construi un nou viitor ( inclusiv politic)  în Costa Rica? STOP   Lunga explicație dată de ministrul Toader în legătură cu posibilitatea extrădării sale nu a lămurit nimic. Ba, din contră, a adâncit confuzia STOP   Ciudat este că nimeni nu a catadicsit (cu excepția lui Băsescu) să plângă soarta crudă a fostului  ministru al Dezvoltării.

Subscribe to Teodor Baconschi