Duminică, 17 Noiembrie, 2019 - 08:19
Membrii noului partid al lui Meleșcanu sunt liberi să o susțină pe Dăncilă

Foștii membri ai ALDE care au rămas alături guvernul Dăncilă după ieșirea lui Călin Popescu-Tăriceanu au ales conducerea partidului pe care l-au constituit după excludere, Partidul Forța Națională (PFN). Ca președinte interimar a fost ales Teodor Meleșcanu, care a anunțat că o va susține pe Viorica Dăncilă în turul II al alegerilor prezidențiale.

De asemenea, Consiliul Național al PFN a desemnat-o pe Grațiela Gavrilescu drept prim-vicepreședinte, iar pe Ștefan Băișanu, purtător de cuvânt al partidului.

Miercuri, 8 Mai, 2019 - 20:31
Procedura ANI - „o aiureală la momentul respectiv”

Declarații de presă susținute de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, la finalul ședinței Biroului Executiv al Partidului Național Liberal:

Iohannis: Românii au șansa să își exprime opțiunea la aceste alegeri, au șansa să își exprime opțiunea la referendum. Ne găsim într-o perioadă complicată nu numai pentru Europa, o perioadă complicată și pentru România. Suntem după doi ani și jumătate de guvernare eșuată PSD.

Au vorbit pesediștii despre autostrăzi, spitale, școli, grădinițe. Ce s-a realizat? Nimic.

Joi, 12 Aprilie, 2018 - 17:40

România condamnă ferm orice folosire a armelor chimice, a afirmat ministrul de externe Theodor Meleşcanu după o întâlnire la Bucureşti cu omologul său francez, Jean-Yves Le Drian. La rândul său, acesta a precizat că președintele Macron va lua o decizie peste câteva zile în ceea ce priveşte Siria, aşa cum a promis.

Ministrul de Externe francez a fost întrebat şi cum va fi influenţat Parisul de recentele declaraţii ale preşedintelui american Donald Trump, potrivit căruia, cităm, "rachete noi şi inteligente" vor lovi Siria.

Subscribe to Theodor Meleşcanu