Miercuri, 31 Ianuarie, 2018 - 20:03

Potrivit familiei, senatorul UDMR Verestóy Attila va fi înmormântat la data de 3 februarie 2018, ora 14.00, la cimitirul municipal din Odorheiu Secuiesc.

Înaintea ceremoniei funerare va fi oficiată o slujbă ecumenică la Biserica Reformată din Odorhei, începând cu ora 12.00.

Senatorul UDMR de Harghita, Dr. Verestóy Attila, președintele organizației locale UDMR Odorheiu Secuiesc s-a stins din viață la vârsta 63 de ani, la data 23 ianuarie, după o lungă și grea suferință

Miercuri, 24 Ianuarie, 2018 - 14:28

Mesajul premierului interimar Mihai Fifor la plecarea dintre noi a senatorului Verestóy Attila

”M-a întristat vestea plecării dintre noi a domnului Verestóy Attila, unul dintre cei mai longevivi membri ai Parlamentului României. 

Pentru mine, domnul Verestóy Attila va rămâne un model de echilibru în politica României post-decembriste. Adept al dialogului constructiv, domnul senator a cultivat cu perseverență și abilitate punți de colaborare între UDMR și celelalte formațiuni politice, în beneficiul majorității și minorităților naționale, în egală măsură.

Miercuri, 24 Ianuarie, 2018 - 12:57

Senatorul UDMR Verestoy Attila a murit, la vârsta de 63 de ani. Se pare că senatorul UDMR era internat de ceva vreme într-un spital din Capitală pentru că ar fi avut cancer pulmonar.

Attila Verestóy a fost un senator român în toate legislaturile din perioada 1990 - 2016, ales de fiecare dată în județul Harghita pe listele UDMR.

Subscribe to Verestoy Attila