Miercuri, 23 Decembrie, 2020 - 12:27

Violeta Luca, General Manager Microsoft România, a fost desemnată să conducă operațiunile Microsoft din Republica Cehă și Slovacia, începând cu luna ianuarie 2021.

Marţi, 27 Octombrie, 2020 - 10:10

Fundația EOS organizează și derulează în fiecare an alături de Certipro Education și Microsoft România, Campionatul Microsoft Office Specialist, etapele preliminare, de țară ale Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist (MOSWC). Anul acesta, pentru a răspunde situației pandemice în care ne aflăm, etapele locale și finala națională s-au desfășurat exclusiv online. Elevii calificați în finală au susținut probele în perioada 9 – 22 octombrie 2020.

Vineri, 16 Octombrie, 2020 - 11:30

Efectele pandemiei se răsfrâng și asupra modalităților în care ne desfășurăm activitatea, așteptările noastre fiind, la rândul lor, modificate și astfel apar noi provocări, atât pentru angajați, cât și pentru manageri.

În contextul în care, recent, unele companii au ales să își cheme angajații înapoi la birou, iar altele au hotărât să își desfășoare activitatea de la distanță, Microsoft a realizat un studiu cu scopul de a determina cum se raportează mii de angajați și manageri din Europa de Vest la aceste schimbări precum și care sunt așteptările lor pentru viitor.

Luni, 6 Iulie, 2020 - 13:50

Microsoft a anunțat astăzi finalizarea unei tranzacții cu Movial, o companie de servicii de inginerie și design software specializată în dispozitive mobile și de tip embedded, pentru a extinde ofertele de angajare persoanelor din birourile Movial din România, Taiwan și SUA. În cadrul tranzacției, 60 de angajați Movial din biroul din Iași al companiei s-au alăturat organizației Microsoft Devices pentru a continua investiția companiei în eforturile de dezvoltare a platformelor Android.

Vineri, 8 Mai, 2020 - 12:42
certificare și tranziția spre locuri de muncă digitale în cloud și inteligență artificială

Fundația EOS lansează proiectul Acceleratorul de cariere în cloud în parteneriat cu Microsoft România, prin programul global filantropic al Microsoft.

Pentru a se asigura că fac față provocărilor, tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă trebuie să deprindă noi aptitudini, atât în zona de competențe tehnice (învățarea de tehnologii și limbaje de programare noi), cât și în zona de soft skills (gândire critică, analiză sau etică).

Vineri, 14 Februarie, 2020 - 12:46
În cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Microsoft organizează pe 18 februarie, începând cu ora 9:30, deschiderea oficială a primului Laborator de Cloud Microsoft, în cadrul Academiei de Studii Economice din București.

În contextul în care sistemul educațional este o componentă esențială în peisajul transformării digitale, lansarea laboratorului de tehnologii cloud oferă posibilitatea de a experimenta ultimele inovații în tehnologia informației și contribuie la dezvoltarea competențelor digitale în rândul studenților și profesorilor.

Marţi, 19 Noiembrie, 2019 - 19:02

București, 19 noiembrie 2019. Microsoft Envision Forum, cea de-a VII-a ediție a evenimentului anual de business și tehnologie al Microsoft România, a adus pe scenă lideri și experți în tehnologie, modele disruptive de business și inovație, în fața unei audiențe de peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri. Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre principalele tendințe, provocări, dar și oportunități prezente în zona transformării digitale.

Joi, 19 Septembrie, 2019 - 18:15

Cea de-a VII-a ediție a evenimentului anual de business și tehnologie al Microsoft România va avea loc pe 19 noiembrie, la București. Acesta va reuni experți și lideri de success ai regiunii pentru o conversație despre transformarea digitală și impactul pe care aceasta o are asupra piețelor, organizațiilor și societății în general.

Cunoscut publicului larg drept Microsoft Business Summit, anul acesta, evenimentul preia o identitate nouă, emblematică pentru companie, stabilită în urma eforturilor de aliniere la o strategie comună la nivel global.

Joi, 1 August, 2019 - 09:07
și premiată cu bronz la categoria PowerPoint!

În cadrul etapei globale a Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist 2019, desfășurat în această săptămână la New York în SUA, trei elevi din România au purtat cu mândrie tricolorul românesc pe podiumul celor premiați. Cei trei elevi români au concurat la categoriile Word 2016, Excel 2016 și PowerPoint 2016. Ei au reușit să obțină premii de excepție în cadrul concursului - trofee oferite de organizatori, medalii, premii în bani, dar și echipamente IT: 

Subscribe to Violeta Luca