Vineri, 17 Ianuarie, 2020 - 09:38

Cei cinci candidaţi care au îndeplinit condiţiile de participare la selecţia pentru numirea procurorului-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) susţin, vineri, interviurile la Ministerul Justiţiei.

Este vorba despre Teodor Niţă, Ioana Bogdana Albani, Elena-Giorgiana Hosu, Viorel Badea şi Daniel Horodniceanu.
Săptămâna aceasta au mai susţinut interviurile candidaţii pentru posturi de conducere în Parchetul General şi la DNA.

Marţi, 24 Decembrie, 2019 - 12:40

Cinci persoane şi-au depus candidatura pentru numirea procurorului şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, a informat, marţi, Ministerul Justiţiei.

Candidaţii sunt: Teodor Niţă, Ioana Bogdana Albani, Elena-Giorgiana Hosu, Viorel Badea şi Daniel Horodniceanu.

Pe 2 decembrie, Ministerul Justiţiei anunţa că a declanşat procedura de selecţie pentru propunerea de numire a procurorilor-şefi ai Parchetului General, DNA şi DIICOT.

Joi, 28 Iunie, 2018 - 16:00

Joi, 28 iunie 2018, cu ocazia celei de-a treia părți a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (Strasbourg, 25-29 iunie 2018), senatorul Viorel Badea, membru al Delegației Parlamentului României la APCE, a fost desemnat raportor din partea Comisiei pentru afaceri sociale, sănătate și dezvoltare durabilă a APCE pe tema impactului migrației muncii asupra copiilor rămași în țările lor de origine.  Parlamentarul român este inițiatorul moțiunii pentru rezoluție pe această temă, care va sta la baza elaborării proiectului de raport.

Vineri, 27 Aprilie, 2018 - 12:11

Senatorul Viorel Badea, membru al delegației României la APCE, a depus moțiunea pentru rezoluție cu tema: Impactul migrației muncii asupra copiilor rămași în țările lor de origine

Joi, 26 Aprilie, 2018 - 12:57

Cu ocazia participării la lucrările celei de-a doua părţi a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (Strasbourg, 23-27 aprilie 2018), senatorul Viorel Badea, membru al delegaţiei Parlamentului României la APCE, a fost ales vicepreşedinte al Comisiei pentru egalitate şi nediscriminare.

În cadrul acestei comisii a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, senatorul Badea deţine în prezent calitatea de raportor pe tema promovării drepturilor persoanelor aparţinând minorităţilor naţionale.

Subscribe to Viorel Badea