Joi, 14 Ianuarie, 2021 - 10:18

Ministerul Sănătății extinde vaccinarea antigripală gratuită pentru întreaga populație.
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a aprobat extinderea campaniei de vaccinare antigripală anuală a Ministerului Sănătății pentru toate grupele populaționale, fără a mai exista o prioritizare la vaccinare impusă de grupele de risc.

Marţi, 12 Ianuarie, 2021 - 12:58

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, spune că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, trebuia să ceară primarului din Corabia demiterea urgentă a şefului Spitalului Orăşenesc după apariţia imaginilor cu bărbatul căzut care cerea ajutor.

Luni, 11 Ianuarie, 2021 - 09:10

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, despre imaginile de la Spitalul din Corabia: Am trimis o echipă de control a DSP Olt să ancheteze ce s-a întâmplat; astfel de situaţii trebuie tratate cu mult mai mult profesionalism de către personalul spitalicesc

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a decis, aseară, trimiterea unei echipe de control a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt la Spitalul Orăşenesc din Corabia pentru a ancheta cazul unui pacient care a fost filmat stând pe jos şi cerând ajutor.

Vineri, 8 Ianuarie, 2021 - 09:05

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, a anunţat joi, 7 ianuarie 2021, într-o videoconferinţă cu reprezentanţii direcţiilor de sănătate publică din teritoriu că Ministerul Sănătăţii lucrează la modificarea Ordinul comun al MS, MAI, MApN, MLPDA pentru stabilirea normelor privind autorizarea, organizarea şi funcţionarea centrelor de vaccinare împotriva COVID 19.

Vineri, 27 Noiembrie, 2020 - 09:49

Scrie pluseristul Vlad Voiculescu, fost ministru tehnocrat și candidat la viceprimăria Capitalei, pe facebook (că presa de partid și de stat nu-l publică):

„În ultimele zile, pare că guvernul și propagandiștii de serviciu au găsit soluția politică care să abată lumea de la realitate: ne vorbesc despre vaccin: de 10, de 100 de ori pe zi! Vine vaccinul! Va fi pentru toți. Ne va mântui. Bucurați-vă!

De fapt, niciun vaccin nu e nici măcar aprobat încă. Poate va începe să fie produs în decembrie, poate în ianuarie, dar sigur nu știm încă.

Marţi, 27 Octombrie, 2020 - 13:27

Plata stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap din București se amana pe termen nedefinit, din cauza lipsei de fonduri. 

Vineri, 28 Februarie, 2020 - 16:00

Vlad Voiculescu, candidat din partea PLUS la Primăria Capitalei, a anunțat astăzi că atât timp cât există un candidat care este onest, care strânge partidele de opoziție, se retrage din cursă. „Eu nu dau un cec în alb PNL, aștept să văd care sunt negocierile”, a spus Voiculescu.

„Atât timp cât avem un candidat care este onest, care strânge partidele de opoziție și cât avem siguranța că acest candidat va câștiga alegerile în fața Gabrielei Firea, eu nu voi merge mai departe cu candidatura”, a spus Vlad Voiculescu.

El a spus însă că nu acordă un cec în alb PNL-ului.

Vineri, 17 Ianuarie, 2020 - 16:24

Totodată, Voiculescu a vorbit despre importanţa calităţii vieţii pentru fiecare locuitor al Capitalei, dar şi despre exercitarea unui control eficient din partea autorităţilor în ce priveşte aspecte precum calitatea aerului sau mobilitatea urbană. Voiculescu a mai spus că o colaborare cu specialiştii din diverse domenii este foarte importantă pentru el.

Vineri, 10 Ianuarie, 2020 - 20:24
Transferul a fost dispus chiar de către ministrul de la acea vreme

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), tranşează disputa publică iscată pe tema transferului în Bulgaria a unui pacient ars, în 2016, în timpul mandatului lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătăţii. Arafat dezvăluie că transferul respectiv a fost cerut chiar de ministrul Voiculescu, iar DSU doar a efectuat transportul până la Sofia.

Joi, 1 August, 2019 - 14:00

În ultima săptămână, filialele de sector ale PLUS București, însumând 3.184 de membri, și-au ales conducerile și candidatul la Primăria Generală prin votul democratic al tuturor membrilor cu drept de vot din București. 

Cei 6 președinți ai filialelor de sector sunt: 

PLUS Sector 1 - Diana Buzoianu;
PLUS Sector 2 - Silviu Șerban; 
PLUS Sector 3 - Lucian Judele; 
PLUS Sector 4 - Simona Spătaru;
PLUS Sector 5 - Iustin Roșca;
PLUS Sector 6 - Alin Stoica.

Luni, 13 August, 2018 - 20:00

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat luni că de la 1 septembrie va fi demarată o campanie de stângere de semnături pentru a modifica legile electorale, în sensul dublării numărului de parlamentari aleşi în Diaspora, introducerii dreptului românilor din Diaspora de a vota pentru alegerile parlamentarele în străinătate, dar şi alegerea primarilor în două tururi.

Potrivit fostului ministru, startul campaniei va fi dat pe data de 1 septembrie şi va fi nevoie de cel puţin 100 de mii de semnături din 12 judeţe pentru ca iniţiativa să intre în procedura parlamentară.

Joi, 15 Martie, 2018 - 19:48
Botero interzis

Asa cum anuntam in Fumigenele trecute a tzazhpea conferința globală a activiștilor antifumat, intitulată ultimativ “Tutun sau Sanatate”, a avut loc acum câteva zile la Cape Town, cu sprijinul OMS și al Fundației Bloomberg STOP Cum a fost conferința? Ca o întâlnire masonica, între fratele Michael (Bloomberg însuși) și fratii omesisto-oengiști. Iar pe agenda au figurat temele favorite ale finanțatorului: controlul tutunului, la pachet cu schimbările climatice. Vorba ‘ceea: “cine plătește, ăla comanda muzica” STOP Partea interesa(n)tă abia acum urmează, insa. Din România, au participat activ Prof. Florin Mihaltan, de la Institutul Nasta, fostul ministru al sănătății Vlad Voiculescu, piarista Ramona Brad, de la 2035, cu soțul, HR-ist in farma - nu e clar dacă și el tot pe banii lui Bloomberg- și cineva de la “grupa mică”STOP Evident, delegația a zburat cu avionul, ca doar nu era sa meargă pe jos, ca Badea Cartan, pana la fundu’ pământului. Ce emoție, ce fiori! Va mai amintiți discursul ministrului Voiculescu, la lansarea 2035 fără tutun (discurs copiat după omoloaga sa franceza), despre morții din cauza fumatului in echivalent avioane prăbușite? STOP Dar nu, aici nu e conflict de interese și nici returnare de servicii. In cazul fostului ministru oengist Voiculescu, avem de a face doar cu o cauza nobila! STOP Slaba mișcarea pe pagina 2035 cât fusera ‘mnealor la antipozi dar, de marți 13, gata, a inceput campania. Ca sa justifice banii de deplasare, probabil

Miercuri, 7 Martie, 2018 - 01:02

Criza imunoglobulinei se accentuează. Sute de pacienți pentru care medicamentul este vital așteaptă o rezolvare care deocamdată nu vine. Nu le folosește la nimic faptul că fostul ministru Bodog dădea vina pe predecesorul său, Voiculescu STOP Bugetarii conduc detașat în clasamentul salariilor: mai mari, în multe cazuri, și oricum mai sigure decât la privați. La finele lui 2017 erau 1.200.000 și numărul lor continuă să crească STOP Între ceea ce reiese din rapoartele DNA, în urma confiscărilor, și ce recuperează fiscul este un raport de 10 - 1.

Luni, 15 Ianuarie, 2018 - 08:45

Update: Socaciu a spus la ieşirea de la sediul DIICOT, că îi rămâne recunoscător medicului Mihai Lucan pentru ceea ce a făcut pentru el.

"Am fost audiat ca martor în procesul profesorului Lucan, căruia îi rămân recunoscător pentru ce a făcut pentru mine. În ceea ce priveşte discuţiile mele cu procurorii, le-am avut aici la DIICOT, sunt lucruri pe care nu le pot discuta cu dumneavoastră. Nu discut problemele astea, le-am discutat cu domnul procuror", a spus Victor Socaciu.

Luni, 8 Ianuarie, 2018 - 13:29

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a mers luni, la DIICOT, pentru a da declaraţii în dosarul în care medicul Mihai Lucan este cercetat sub control judiciar pentru delapidarea Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

Totodată, vicepreşedintele Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor, Emanuel Ungureanu (USR), va cere Comisiei de control a SRI din Parlament audierea tuturor şefilor de structuri ai SRI din 1990 până azi, să vadă cum au apărat clujenii ”jefuiţi de structuri de tip mafiot”.

Duminică, 7 Ianuarie, 2018 - 17:29

Fostul ministrul al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a atras atenţia asupra mai multor nereguli găsite la Agenţia de transplant:

"DESPRE HOȚIE, CRIMĂ, FENTE ȘI FLORICELE

Care este cea mai simplă metodă pentru a te asigura că poți fura liniștit?

Simplu: să îți faci singur regulile! Sau... și mai simplu, să nici nu le faci. Dacă nu ai reguli, nimeni nu te mai poate acuza de nimic.

Așa au procedat și mai-marii transplantului din România, cu domnul Lucan în frunte.

Vineri, 5 Ianuarie, 2018 - 17:55

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a scris pe Facebook, după ce joi ministrul Sănătății, Florian Bodog, a fost audiat de DIICOT, că "despre relația privilegiata a domnului Lucan cu domnul Bodog nu stim de ieri, de astazi"

Marţi, 26 Decembrie, 2017 - 17:47

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii, susţine că politicieni şi oameni cu influenţă au profitat de serviciile preferenţiale ale medicului Mihai Lucan.

"PREȚUL CURĂȚIEI/CURĂȚENIEI

Nu există mulți medici sau mulți pacienți ai domnului Lucan care să nu fi știut cum stau lucrurile.

Vineri, 24 Noiembrie, 2017 - 20:01
Interzis minorilor!

"Ia-mi trabucul – și îţi voi declara război!“ spunea Winston Churchill, premier britanic, politician si scriitor de Nobel, care a trait pana la 90 de ani fara sa faca sport, bucurandu-se de viata intr-un stil total nesanatos, ceea ce i-ar face pe activistii de azi sa trimita  mesaje de protest la UE, la Comisarul Andriukaitis, la doctorul Buicu, presedintele Comisiei de Sanatate, la premierul Tudose si la Regina Angliei STOP Asa au procedat vajnicii luptatori "pentru drepturile nefumatorilor" (sic!), dar impotriva drepturilor omului, cand au aflat ca o persoana care lucreaza pentru o multinationala din domeniul tutunului a acceptant pozitia onorifica de vicecomisar pentru sezonul cultural romanesc la Europalia, din Bruxelles

Subscribe to Vlad Voiculescu