29 septembrie 2022

Târg de Crăciun, teatru, expoziție de jocuri și ateliere pentru copii, la ARCUB

Distribuie pe rețelele tale sociale:

S-au publicat rezultatele preliminare la Bursele de idei pentru programul cultural Bucureşti RE:imaginat, iar târgul de Crăciun Urban Christmas Market își deschide porțile pe 6 decembrie cu noutăți de sezon și cadouri tematice.
Lumea jocurilor se deschide la ARCUB printr-o expoziție-unicat de jocuri vechi românești și străine. Producția teatrală Nunzio de Spiro Scimone se joacă pe 10 decembrie la Sala Mare ARCUB, iar pe 11 și 12 decembrie, copiii pot descoperi lumea prin joacă și muzică în cadrul unor ateliere interactive organizate la ARCUB.

Urban Christmas Market
Târgul creativilor din București
6-23 decembrie | 12:00-21:00
ARCUB Gabroveni – Sala Arcelor, Sala Librărie, Spațiul Gabroveni Creativ, Foaierul Gabroveni

Începe Urban Christmas Market, târgul unde puteți găsi cele mai recente creaţii alternative realizate de micii producători locali din comunitatea creativă a oraşului, obiecte cu caracter unicat, autentic, personalizat, concepute și fabricate cu precădere în România.

Urban Christmas Market va fi deschis zilnic, până pe 23 decembrie, între orele 12.00 şi 21.00, la ARCUB Gabroveni, în sălile de la parterul clădirii, adiacente pasajului Gabroveni. Participarea la târg este gratuită, iar accesul se face după prezentarea Certificatului Verde.