Publicat: 3 Aprilie, 2013 - 18:47
Share

Palas va găzdui în acest final de săptămână prima ediţie a târgului Health&Beauty Show. Timp de trei zile, de vineri, 5 aprilie, până duminică, 7 aprilie 2013 inclusiv, în Atriumul Palas Mall, participanţii la târg îi aşteaptă pe ieşeni şi nu numai cu oferte tentante ale celor mai cunoscute saloane de frumuseţe, centre de wellness, spa şi fitness, clinici de înfrumuseţare şi centre de nutriţie.

Vizitatorii evenimentului vor beneficia de pachete promoţionale atractive şi vouchere de discount, precum şi de consiliere din partea specialiştilor prezenţi cu privire la alegeri corecte şi sănătoase în materie de nutriţie, mişcare, cosmetică şi îngrijire corporală.

În cadrul târgului vor fi prezente cele mai noi produse de pe piaţă, cele mai moderne tehnici, precum şi ultimele apariţii în materie de fitness, wellness şi cosmetică. Health&Beauty Show va dedica un segment important produselor bio şi tratamentelor naturiste.

Din programul evenimentului mai fac parte demonstraţii zilnice de fitness, aerobic, make –up şi concursuri. Totodată, vizitatorii standului sălii „Do it for fun Gym”, susţinătorul principal al acestui eveniment, care îşi vor face abonament pe loc vor participa automat la tombola pentru un premiu constând într-un week-end relaxant la munte.